Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cum va arata clasamentul WTA dupa Australian Open. Pe ce loc se claseaza Simona Halep

Antena3 Antena3,
Cum va arata clasamentul WTA dupa Australian Open. Pe ce loc se claseaza Simona Halep

Clasamentul tenisului mondial feminin WTA va suferit modificari importante dupa rezultatele inregistrate la Australian Open 2019. Cu victoria obtinuta la Melbourne, Naomi Osaka va urca in premiera pe primul. continuă pe Antena3

Cum arata clasamentul WTA dupa Australian Open. O noua lidera mondiala!

Australian Open 2019 la feminin s-a incheiat si avem o noua campioana la Antipozi, dar si o noua jucatoare in fotoliul de lidera a ierarhiei WTA.

Cum va arata clasamentul WTA dupa Australian Open! Halep, Wozniacki si Kerber, principalele perdante

Clasamentul tenisului mondial feminin WTA va suferit modificari importante dupa rezultatele inregistrate la Australian Open 2019.

Halep se uita cu binoclu la primul loc: Cate puncte vor fi intre Simona si noul lider mondial dupa Australian Open

Cele doua finaliste de la Australian Open, Petra Kvitova si Naomi Osaka, isi vor disputa, sambata ora 10. 30, Eurosport) nu doar trofeul de la Melbourne, ci si suprematia in clasamentul WTA.

Halep s-a intors in tara dupa Australian Open: Voi lua cateva zile de pauza Ce zice despre colaborarea cu Van Cleemput

Simona Halep a revenit in Romania dupa eliminarea din optimile de la Australian Open, unde a fost invinsa, scor 1-6, 6-4. 4-6, de Serena Williams, locul 16 WTA.

Adevarul Live. Ce sanse are Simona Halep sa revina pe prima pozitie in clasamentul mondial de tenis WTA

Petra Kvitova si Naomi Osaka au depasit-o deja pe Simona Halep in clasamentul mondial virtual si, in cel mai rau caz, romanca poate cadea pana pe 4, dupa Australian Open.

Australian Open: Naomi Osaka, n semifinale - Simona Halep a cobort pe locul 3 n clasamentul WTA

Naomi Osaka favorita numarul 4) s-a calificat miercuri in semifinalele de la Australian Open, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-4, 6-1, de Elina Svitolina cap de serie numarul sase). in urma acestui rezultat, Simona Halep a fost depasita in ierarhia WTA si de nipona, ajungand pe locul trei in ierarhia mondiala.

Karolina Pliskova Naomi Osaka, meci pentru primul loc in clasamentul WTA

Miza partidei dintre Karolina Pliskova si Naomi Osaka va fi una dubla, cand cele doua jucatoare se vor duela joi in a doua semifinala de la Australian Open.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de smbata de la Australian Open

Sambata au avut loc finalele probelor de simplu feminin si de dublu mixt din cadrul turneului de la Australian Open. Naomi Osaka s-a impus in meciul dramatic disputat in fata Petrei Kvitova si a obtinut al doilea titlu de Grand Slam consecutiv, devenind totodata noul lider al clasamentului WTA. Barbora Krejcikova si Rajeev Ram Cehia/USA) au castigat proba de dublu mixt, invingandu-i pe Astra Sharma si John Patrick Smith.

Naomi Osaka: Prioritatea mea la Australian Open nu a fost sa cstig. Am vrut doar sa ma asigur ca am ncercat suta la suta la fiecare punct

La doar 21 de ani, Naomi Osaka se afla in a doua sa finala de Grand Slam consecutiva. Jucatoarea aflata pe locul 4 WTA a ajuns in ultimul act de la Australian Open, acolo unde se va duela pentru trofeu cu Petra Kvitova 6 WTA). Dupa victoria din semifinale, japoneza a declarat ca la turneul de la Melbourne nu a fost preocupata sa castige, ci sa incerce suta la suta la fiecare punct.

VIDEO Australian Open: Naomi Osaka a cstigat al doilea Grand Slam consecutiv/ Nipona, lider mondial dupa o finala memorabila cu Petra Kvitova

Naomi Osaka este noua campioana de la Melbourne, dupa ce a invins-o pe Petra Kvitova intr-o finala dramatica, scor 7-62), 5-7, 6-4. Nipona a ratat trei mingi de meci in setul secund, la scorul de 5-3 si 40-0 pe serviciul cehoaicei, insa a dat dovada de o putere emotionala incredibila, a ramas calma pe tot parcursul setului decisiv si s-a impus dupa doua ore si 27 de minute, castigand al doilea trofeu de Grand Slam consecutiv dupa US Open 2018) si devenind prima japoneza clasata pe cea mai inalta treapta a ierarhiei WTA, la doar 21 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )