Libnet.ro
UNICEF

19:00

Clasamentul WTA: Simona Halep, n fruntea ierarhiei pentru a 42-a saptamna - Avans de peste 2000 de puncte fata de Wozniacki

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep, n fruntea ierarhiei pentru a 42-a saptamna - Avans de peste 2000 de puncte fata de Wozniacki

Simona Halep ocupa pentru a 42-a saptamana din cariera pozitia de lider al clasamentului WTA, dat publicitatii luni. Finalista pentru a doua oara consecutiv la Cincinnati, Halep a reusit sa-si apere cele 585 de puncte obtinute anul trecut, astfel ca are un avans de 2. 086 de puncte fata de urmatoarea clasata, Caroline Wozniacki, daneza parasind editia din acest an a competitiei din Ohio inca din turul al doilea. continuă pe Hotnews

Simona Halep, dupa calificarea n semifinale la Cincinnati: Lupt pentru fiecare minge. Alerg pentru fiecare minge. Simt ca refuz sa pierd

Liderul WTA Simona Halep a declarat, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Cincinnati, ca are o atitudine buna, alearga pentru fiecare minge si refuza sa piarda, ceea ce ii da putere sa mearga mai departe.

Poate sa stea linistita: Simona Halep, avans de peste 2.000 de puncte in fruntea ierarhiei WTA

Simona Halep incepe, luni, saptamana cu numarul 42 ca lider in clasamentul WTA, cu 2. 086 de puncte in plus fata de ocupanta locului secund.

Avantajul detinut de Simona Halep in clasamentul WTA fata de locul 2 mondial

Simona Halep incepe, luni, saptamana cu numarul 42 ca lider in clasamentul WTA, cu 2. 086 de puncte in plus fata de ocupanta locului secund, Caroline Wozniacki, diferenta in crestere de la 1. 926 de puncte, du.

Ce se intampla in clasamentul WTA dupa finala pierduta de Halep la Cincinnati

Simona Halep a ratat, duminica, sansa celui de-al doilea titlu consecutiv, fiind invinsa de Kiki Bertens in ultimul act al turneului de la Cincinnati, competitie de categorie WTA Premier 5.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Kiki Bertens (de la ora 21:00) / Halep lupta pentru al patrulea trofeu din acest sezon

Aflata pentru al doilea an consecutiv in ultimul act al turneului Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep 1 WTA) va lupta pentru trofeu cu olandeza Kiki Bertens 17 WTA). Finala competitiei din Ohio este programata de la ora 21:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Noua victorie pentru Simona Halep: S-a calificat n finala de la Cincinnati

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o cu scorul de 6-3, 6-4 pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA, transmite news. ro. Finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, intre Simona Halep, locul I WTA, si olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc, duminica, de la ora 21.

VIDEO WTA Cincinnati: Simona Halep vs Ashleigh Barty 7-5, 6-4 / Halep, calificata n sferturi - Duelul cu Lesia Tsurenko este programat n aceasta noapte

Simona Halep 1 WTA) a obtinut a doua victorie consecutiva in fata australiencei Ashleigh Barty 16 WTA) in decurs de doar cateva zile, calificandu-se astfel in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati. Barty a fost agresiva si a reusit sa o puna de multe ori in dificultate pe romanca. Australianca a riscat foarte mult, cu mingi la limita, dar jucatoarea noastra a gestionat inteligent momentele importante si a fortat atat cat a fost nevoie pentru a obtine victoria. A fost 7-5, 6-4 pentru Halep, care va reveni pe teren peste cateva ore pentru duelul din sferturi cu Lesia Tsurenko 44 WTA).

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Aryna Sabalenka (dupa ora 23:00) / Meciul pentru calificarea n finala

Pentru un loc in marea finala a turneului Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep 1 WTA) se va duela cu Aryna Sabalenka Belarus, locul 34 WTA). Confruntarea dintre cele doua jucatoare este programata a treia pe arena centrala si nu va incepe mai devreme de ora 23:00 ora Romaniei).

VIDEO WTA Cincinnati: Simona Halep vs Kiki Bertens 6-2, 6-7 (6), 2-6 / Halep, nvinsa n finala dupa ce a ratat o minge de meci

Simona Halep 1 WTA) a pierdut a doua finala consecutiva disputata la Cincinnati, dupa un ultim act in care a cedat in fata olandezei Kiki Bertens 17 WTA), scor 6-2, 6-7 6), 2-6, desi a avut o evolutie de exceptie in primul set. Condusa cu 4-1 in mansa a doua, romanca a avut puterea sa revina si sa ajunga la minge de meci in tie-break, dar olandeza si-a asumat riscuri si a anulat-o, castigand ulterior setul. Epuizata din punct de vedere fizic dupa titlul de la Montreal si maratonul din Ohio, Simona nu mai putut tine ritmul in setul decisiv, reusind doar doua game-uri.

LIVETEXT Simona Halep vs Kiki Bertens. Liderul WTA e la un pas de al 19-lea trofeu din cariera

Simona Halep joaca, la Cincinnati, a doua finala consecutiva in circuitul WTA, dupa ce saptamana trecuta a triumfat la Montreal.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )