Libnet.ro
UNICEF

15:15

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 5 - Romania are patru jucatoare in TOP 100

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 5 - Romania are patru jucatoare in TOP 100

Cu 4801 puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul 5 in ierarhia WTA. Romania are patru reprezentante in TOP 100: Halep, Begu, Niculescu si Carstea. Liderul ierarhiei este Angelique Kerber Germania - 8. 730 puncte), in timp ce Serena Williams 7. 050 puncte - SUA) si Garbine Muguruza 5. 830 - Spania) completeaza podiumul. continuă pe Hotnews

Simona Halep se mentine pe locul 5 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 5 in clasamentul WTA .

Simona Halep, in culmea fericirii. Ce veste a primit romanca

Simona Halep este in culmea fericirii. Sportiva noastra a primit o veste senzationala. Simona a devenit matusica. Maria, fiica lui Teia Sponte, a nascut un baietel. Sora lui Costa Sponte,.

Simona Halep, in conflict cu vecinii. Oamenii nu sunt de acord cu blocul de trei nivele construit de sportiva: Ne ia tot soarele (FOTO)

Chiar daca Simona Halep este admirata de toti romanii datorita evolutiei sale sportive prin care duce numele Romaniei peste hotare, nu de aceeasi parere sunt si vecinii sai. Vecinii s-au pla.

Simona Halep, in scandal cu vecinii. Ce vrea sa faca

Simona Halep, in plin scandal cu proprii vecini de la Constanta. Acestia sunt extrem de suparati pe tenismena pentru ca vrea sa le fure soarele cu o constructie pe 4 nivele,.

OFICIAL! Simona Halep se iubeste fiul lui Teia Sponte. Sportiva a plecat intr-o escapada amoroasa cu Costa la munte (FOTO)

S-a aflat misterul vietii amoroase a Simonei Halep. Dupa ce presa a scris ca sportiva este intr-o relatie cu Smiley, jurnalistii de la Wowbiz au aflat cine este, de fapt, alesul tenismenei. in.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )