Libnet.ro
UNICEF

08:45

Clasari modeste pentru biatlonistele din Romania in prima cursa a sezonului

Online Sport Online Sport,
Clasari modeste pentru biatlonistele din Romania in prima cursa a sezonului

Localitatea suedeza Oestersund a gazduit, joi dupa-amiaza, cursa individuala feminina pe distanta de 15 km din cadrul Cupei Mondiale de Biatlon, iar la start s-au aliniat si trei reprezentante ale Romaniei. continuă pe Online Sport

Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation: In Romania am lucrat cu RCSRDS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga/Nici un detaliu despre investitia de peste 100 milioane de euro anuntata pentru piata din Romania

Furnizam echipamente pentru retele foarte rapide de internet, iar in Romania am lucrat cu RDSRCS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga, a declarat marti Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation in cadrul forumului economic China-Europa Centrala si de Est. Intrebata despre investitia de 100 milioane euro care va fi demarata pe piata din Romania in acest an, aceasta a spus ca intentioneaza sa investeasca in Romania dar nu poate da detalii. Ministrul Comunicatiilor a spus ca nu comenteaza.

Prim-ministrul chinez, Li Keqiang, a plecat din Romania: Oficialul a fost condus la avion de Victor Ponta

Prim-ministrul chinez, Li Keqiang, a plecat din Romania. Acesta a fost condus, cu garda de onoare, pana la scara avionului de catre premierul Victor Ponta. Oficialul chinez a sosit in Romania luni, pentru prim.

Trei deputati il propun pe controversatul Mihai Vlasov baron peste firmele din Romania.

Trei deputati, anume Petrea Dorin Silviu PSD), Nicoara Romeo Florin PNL) si Vainer Aurel minoritari), au initiat un proiect de lege care, daca ar fi adoptat, ar conferi Camerei de Comert si Industrie din Romania CCIR) puteri discretionare asupra mediului de afaceri. In spatele denumirii sobre a CCIR sta un ONG care si-a pierdut reprezentativitatea pentru mediul de afaceri si care este condus de controversatul Mihai Vlasov. Proiectul urmeaza unei alte initiative ce propunea subordonarea .

Administratorul de domenii .ro va dezvolta printr-o finantare europeana de 16 milioane de euro o infrastructura de tip cloud pentru institutiile publice din Romania

Institutul National de Cercetare in Informatica ICI), care administreaza domeniile de internet . ro, va dezvolta o infrastructura de cloud computing pentru institutiile publice din Romania, dupa ce Ministerul condus de Dan Nica a aprobat o finantare europeana de 16 milioane de euro pentru acest proiect, a anuntat marti Doina Banciu, directorul general al institutului. Cloud computing-ul este o noua tehnologie care permite stocarea, procesarea si utilizarea de date cum ar fi fisiere text, fotografii si fisiere video) si de software pe computere aflate la distanta pe care utilizatorii le pot accesa oricand in baza unei conexiuni la internet utilizand diverse terminale.

CEDO: Procedurile judiciare din Romania dureaza prea mult.

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) atrage atentia asupra duratei mari a procedurilor judiciare din Romania, precizand ca pana in prezent s-a pronuntat in 200 de cazuri legate de aceasta problema si mai are pe rol alte 500, se arata intr-un comunicat al APADOR-CH. Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) semnaleaza importanta hotararii CEDO, de marti, in cazul Vlad si altii c. Romaniei, prin care Curtea a constatat o deficienta de ordin .

VIDEO. Patru sirieni si-au pus viata in pericol incercand sa iasa ilegal din Romania.

Patru cetateni sirieni au incercat sa iasa ilegal din Romania, prin Vama Arad, ascunsi in compartimentul de marfa al unui TIR condus de un cetatean grec. Acesta transporta, conform documentelor de insotire a marfii, placi de aluminiu din Bulgaria pentru o firma din Germania. Politistii de frontiera aradeni au verificat, cu ajutorul aparaturii din dotare, asupra automarfarului si a remorcii acestuia si au descoperit, ascunse in cele doua compartimente destinate europaletilor, in locasuri .

Atuul turismului medical din Romania: preturi de 3 ori mai mici. Piata s-ar putea dubla pana in 2015

Piata turismului medical din Romania s-ar putea dubla pana in 2015, la jumatate de miliard de euro, in conditiile in care strainii pot plati pentru investigatii si de trei ori mai putini bani decat in alte state din Europa.

Chinezii, interesati sa investeasca in sistemul energetic din Romania.

Cu ocazia vizitei oficiale, in tara noastra, a premierului chinez, Li Keqiang, vor fi semnate mai multe documente de cooperare bilaterala in domeniile energiei. Este vorba despre Memorandum de Intelegere intre Departamentul pentru Energie si Administratia Nationala pentru Energie din China, pentru cooperare in domeniul proiectelor nucleare, Scrisoare de intentie SN Nuclearelectrica - China - General Nuclear Power Corporation CGN), Acord de intentie de cooperare pentru realizarea proiectului .

Romani buni europeni. Reteta tineretii fara batranete vine din Romania

Intr-un laborator din Paris, specialistii cauta reteta tineretii fara batranete. Ajutorul vine insa tocmai din Romania. De la o antreprenoare pasionata de frumusete si dornica sa revolutioneze.

Premierul chinez a plecat din Romania.

Premierul chinez, Li Keqiang, a plecat, joi, din Romania, fiind condus, cu garda de onoare, pana la scara avionului de catre premierul Victor Ponta. Premierul chinez a sosit luni in Romania si a fost asteptat pe aeroportul Otopeni de premierul Victor Ponta si primit cu paine si sare de doi tineri imbracati in costume nationale romanesti. Apoi, garda de onoare a intonat imnurile de stat. Citeste si: VIDEO. Forumul ECE - China. Li Keqiang: Romania va fi un tigru al Europei Premierul chinez .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )