Libnet.ro
UNICEF

10:00

Claudia Patrascanu rupe tacerea! Ce mesaje de amenintare primeste dupa divortul de Gabi Badalau

Playtech Playtech,
Claudia Patrascanu rupe tacerea! Ce mesaje de amenintare primeste dupa divortul de Gabi Badalau

Claudia Patrascanu a ajuns la capatul puterilor. Vedeta primeste mesaje de amenintare dupa divortul de Gabi Badalau. Ce se intampla intre cei doi acum?! Bruneta rupe tacerea! in plin divort, Claudia Patrascanu este amenintata ca i se vor lua copiii Claudia Patrascanu este terorizata. Vedeta se plange de faptul ca, de cand s-a despartit de . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Fiica nelegitima a milionarului Constantin Dinescu rupe tacerea. De ce vrea ca trupul barbatului sa fie deshumat

La numai o zi dupa inmormantarea omului de afaceri, in familia acestuia a izbucnit un scandal de proportii. Miza? Averea de peste 100 de milioane de euro. Fiica nelegitima a lui Constantin Dinescu vrea ca trupul milionarului sa fie deshumat Constantin Dinescu, unul dintre cei mai excentrici milionari din Romania, s-a stins din viata saptamana .

Monica Pop rupe tacerea despre covid-19. A spus adevarul despre virus: Nu vad un viitor bun!

Dupa ce si-a expus vehement parerea despre noua atributie a paznicilor din supermarket-uri, anume de a masura temperatura clientilor la intrare, doctorul Monica Pop a venit cu noi declaratii in privinta bilantulului Covid infricosator prezentat de oficiali si a comunicatelor si cifrelor transmise de acestia. Monica Pop, despre covid-19. Demoralizate FORTE! Monica Pop si-a expus .

Ion Tiriac rupe tacerea despre vaccinul anti-covid al lui Vladimir Putin: Suntem seriosi sau vorbim prapastii?!

Ion Tirac, omul de afaceri in varsta de 81 de ani, a vorbit despre pandemia de coronavirus. Acesta a facut referire la asa-zisul vaccin descoperit de Rusia, pe care Romania a anuntat, prin vocea presedintelui Klaus Iohannis, ca nu-l va importa. Ion Tiriac rupe tacerea despre vaccinul anti coronavirus De altfel, Rusia este prima tara .

Vedeta Kanal D rupe tacerea despre coronavirus: Am avut si voi mai avea. Virusul e foarte periculos

Prezentatorul reality show-ului Survivor, de la Kanal D, Dan Cruceru, a oferit un interviu in care trage un semnal de alarma in ce priveste pandemia de coronavirus. Vedeta Kanal D rupe tacerea despre coronavirus Dan Cruceru spune ca de a fost ocolit momentan de acest virus ucigas, insa ca noul coronavirus ne va face viata .

EXCLUSIV. Alin Oprea rupe tacerea despre divort. Ce i-a facut sotia timp de 25 de ani! E motivul pentru care nu vrea sa ii lase numele

Drama ascunsa din familia lui Alin Oprea abia acum iese la iveala. Marturiile prietenilor cunoscutului artist socheaza pe toata lumea. Ce spun acestia ca i-ar fi facut sotia pret de 25 de ani? Divort Alin Oprea: Ce i-a facut sotia pret de 25 de ani? Situatie neasteptata in familia lui Alin Oprea. De la un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )