Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ion Tiriac rupe tacerea despre vaccinul anti-covid al lui Vladimir Putin: Suntem seriosi sau vorbim prapastii?!

Playtech Playtech,
Ion Tiriac rupe tacerea despre vaccinul anti-covid al lui Vladimir Putin: Suntem seriosi sau vorbim prapastii?!

Ion Tirac, omul de afaceri in varsta de 81 de ani, a vorbit despre pandemia de coronavirus. Acesta a facut referire la asa-zisul vaccin descoperit de Rusia, pe care Romania a anuntat, prin vocea presedintelui Klaus Iohannis, ca nu-l va importa. Ion Tiriac rupe tacerea despre vaccinul anti coronavirus De altfel, Rusia este prima tara . continuă pe Playtech

Vedeta Kanal D rupe tacerea despre coronavirus: Am avut si voi mai avea. Virusul e foarte periculos

Prezentatorul reality show-ului Survivor, de la Kanal D, Dan Cruceru, a oferit un interviu in care trage un semnal de alarma in ce priveste pandemia de coronavirus. Vedeta Kanal D rupe tacerea despre coronavirus Dan Cruceru spune ca de a fost ocolit momentan de acest virus ucigas, insa ca noul coronavirus ne va face viata .

EXCLUSIV. Alin Oprea rupe tacerea despre divort. Ce i-a facut sotia timp de 25 de ani! E motivul pentru care nu vrea sa ii lase numele

Drama ascunsa din familia lui Alin Oprea abia acum iese la iveala. Marturiile prietenilor cunoscutului artist socheaza pe toata lumea. Ce spun acestia ca i-ar fi facut sotia pret de 25 de ani? Divort Alin Oprea: Ce i-a facut sotia pret de 25 de ani? Situatie neasteptata in familia lui Alin Oprea. De la un .

Ion Tiriac, declaratie incredibila despre Simona Halep: Ea ma considera un inamic

De-a lungul anilor, Ion Tiriac a fost considerat ca un adevarat mentor pentru Simona Halep. Relatia dintre cei doi a fost foarte apropiata, iar jucatoarea de pe locul 2 mondial nu ezita sa ceara sfaturi de la miliardar. Doar ca Tiriac nu vede lucrurile ca fiind asa cum sunt prezentate. Ba din contra, este convins .

Ion Tiriac: Eu cred foarte mult in vaccinul ala rusesc

Vladimir Putin a anuntat ca Rusia a descoperit un vaccin impotriva COVID-19, dar comunitatea internationala priveste cu scepticism acest vaccin.

Ion Tiriac, sigur pe el in plina pandemie de Covid-19: Eu cred foarte mult in vaccinul ala rusesc

Ion Tiriac, 81 de ani, a dezbatut intr-un interviu pentru colegii de la gsp. ro mai multe subiecte fierbinti ale momentului, iar omul de afaceri si-a exprimat parerea si in legatura cu vaccinul impotriva Covid-19 pe care Rusia se lauda ca l-a dezvoltat deja. Eu cred foarte mult in vaccinul ala rusesc, a precizat actualul presedinte al Federatiei Romane de Tenis.

Cum a reactionat Ion Tiriac cand a aflat cat costa testele COVID-19 la noi

Ion Tiriac s-a aratat increzator in vaccinul prezentat de Rusia si a acuzat ca, in Romania, testele COVID-19 costa de trei ori mai mult comparativ cu Germania.

Dialog ireal intre Ion Tiriac si Gerard Pique. Motivul pentru care l-a sunat afaceristul, de fapt: Bai, e prima data cand nu te injur!

Imediat dupa dezastrul Barcelona-Bayern, Ion Tiriac i-a telefonat lui Gerard Pique, iar ce a urmat este greu de crezut. Dialogul ireal, in randurile de mai jos. Tiriac: E prima data cand nu te injur! Influentul om de afaceri, Ion Tiriac 81 de ani), a marturisit, recent, intr-un interviu acordat pentru gsp. ro, ca, imediat dupa dezastrul .

Ion Tiriac, mai bogat decat toti sportivii din lume. Unul singur il depaseste

Ion Tiriac a avut o impresionanta cariera in tenis. Acesta a castigat 22 de turnee la dublu, doua medalii de aur si mai multe finale. Ce fost sportiv il depaseste pe Ion Tiriac la avere Dupa ce s-a retras din tenis, Ion Tiriac a fost antrenor pentru Ilie Nastase, Mary Joe Fernandez, Guillermo Vilas, Marat .

Ion Tiriac vrea o schimbare majora in Romania: Halep nu se cumpara de la supermarket

Ion Tiriac, 81 de ani, a reusit sa dea o lovitura de proportii in calitate de presedinte al Federatiei Romane de Tenis. A obtinut o victorie in instanta prin care forul pe care il conduce are din nou dreptul la fonduri din partea MTS. Dupa mai multi ani in care totul a fost blocat de .

Ion Tiriac l-a sunat pe Gerard Pique dupa umilinta Barcelonei, suferita in fata lui Bayern: Bai, e prima data cand nu te injur!

Ion Tiriac este un mare fan Real Madrid, dar se cunoaste foarte bine cu Gerard Pique, jucatorul celor de la FC Barcelona. Dupa umilinta suferita de catalani in fata bavarezilor, miliardarul roman l-a sunat pe fu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )