Libnet.ro
UNICEF

15:00

Claudia Tapardel, propunerea PSD pentru postul de comisar european pe Transporturi

Antena3 Antena3,
Claudia Tapardel, propunerea PSD pentru postul de comisar european pe Transporturi

Fostul europarlamentar PSD Claudia Tapardel va fi propunerea partidului pentru postul de comisar european pentru Transporturi, potrivit unor surse din interiorul PSD. Propunerea Claudia Tapadel vine dupa ce Rovana. continuă pe Antena3

Dancila nu renunta la propunerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata ca nu renunta la propunerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european si a precizat ca aceasta beneficiaza de tot sprijinul ei, desi comisia juridica a Parlamentului European a stabilit ca Plumb se afla in conflict de interese.

Ursula von der Leyen a cerut noi nume la postul de comisar european din partea Romaniei si Ungariei. Tara vecina are deja un inlocuitor

Presedinta desemnata a Comisiei Europene CE), Ursula von der Leyen, a cerut luni inlocuirea rapida a propunerilor Romaniei si Ungariei la postul de comisar european, dupa ce nominalizatii celor doua tari au fost respinsi de Comisia Afaceri Juridice JURI) a Parlamentului European PE) din cauza unor conflicte de interese.

Ciolos: Iohannis are datoria sa convoace de urgenta toate partidele ca sa desemneze o persoana capabila pentru functia de comisar european

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a reactionat dupa decizia Comisiei juridice a Parlamentului European de a o respinge definitiv pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european. Ciolos spune ca premierul Viorica Dancila trebuie sa-si recunoasca greseala si sa nu mai insiste, iar presedintele Klaus Iohannis sa se implice de urgenta si sa convoace toate partidele care au obtinut mandate in Parlamentul European pentru a gasi o persoana capabila sa ocupe functia de comisar european pentru Transporturi. Doar convocarea doamnei Dancila nu va rezolva o situatie pe care aceasta a gestionat-o impotriva intereselor tarii, afirma Ciolos.

Ursula von der Leyen ii cere premierului Dancila inlocuirea rapida a Rovanei Plumb, pentru postul de comisar european

Presedinta desemnata a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a cerut luni inlocuirea rapida a candidatilor Romaniei si Ungariei, dupa ce nominalizatii celor doua tari pentru postul de comisar european au.

Rovana Plumb contraataca dupa ce a fost respinsa pentru functia de comisar european de Comisia JURE: E o decizie profund incorecta. Sageti catre Iohannis si Ciolos

Rovana Plumb contraataca dupa ce Comisia JURI din Parlamentul European i-a respins defintiv candidatura pentru postul de comisar european pe Transporuri. Plumb sustine ca decizia este profund incorecta, iar in.

Surse. Cine e pe lista scurta a PSD pentru functia de comisar european. Rovana Plumb ar mai putea primi o sansa

Rovana Plumb insista sa fie audiata din nou in Comisia Juridica a Parlamentului European, sustin surse politice pentru Adevarul. in cazul in care Rovana Plumb va fi oficial respinsa, pe lista premierului se regasesc cateva nume din partid, dar si o propunere tehnocrata. PSD asteapta ca Dancila sa se intoarca sambata din SUA.

Surse. Dancila vine cu un candidat-surpriza pentru functia de comisar european. Nu mai respecta cota de gen

Premierul Viorica Dancila il va propune pe MIhai Fifor, secretarul general al PSD, pentru functia de comisar european pe Transporturi, sustin surse politice pentru Adevarul. Pe lista scurta s-a mai aflat si actualul ministru de Externe Ramona Manescu, fost europarlamentar, dar care nu are carnet de partid.

Mihai Fifor NU vede un ESEC in in cazul respingerii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european: De ce ziceti asta?

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, nu vede un esec in cazul respingerii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european. Fifor a declarat, vineri, ca saptamana viitoare va avea loc o noua audiere a.

Surse: Premierul Dancila il va propune pe Mihai Fifor in locul Rovanei Plumb, pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila il va propune pe Mihai Fifor, secretarul general al PSD, pentru functiade comisar european in locul Rovanei Plumb. Surse din PSD spun ca in cursa interna pentru functia de.

Rares Bogdan: Rovana Plumb, RESPINSA din nou la vot in Comisia JURI. Romania trebuie sa propuna un nou candidat pentru functia de comisar european

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan anunta ca Rovana Plumb a fost respinsa din nou la vot in Comisia JURI, astfel ca Romania trebuie sa propuna, cat mai rapid, un nou comisar european. Acelasi lucru este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )