Libnet.ro
UNICEF

00:07

Claudiu Bleont candideaza la Primaria Belis din partea PNL. Cum a fost convins de Ludovic Orban

Adevărul Adevărul,
Claudiu Bleont candideaza la Primaria Belis din partea PNL. Cum a fost convins de Ludovic Orban

Actorul Claudiu Bleont va candida la Primaria Belis, o comuna de munte de langa Cluj-Napoca, din partea PNL. Acestea multumeste guvernului liberal care m-a primit, m-a ascultat, mi-a oferit solutii si suport real. continuă pe Adevărul

Costel Alexe, candidatul la CJ Iasi din partea PNL, afirma ca primarii social-democrati vor sa treaca la PNL. PSD-istii il fac mincinos

Costel Alexe, ministrul Mediului si candidatul la Consiliul Judetean Iasi din partea PNL, sustine ca primarii PSD din Moldova vor sa treaca la PNL. PSD-istii din Iasi il fac insa mincinos si spun ca Alexe n-a realizat niciun proiect.

Actorul Claudiu Bleont candideaza pentru functia de primar al unei localitati din Cluj: Ce mesaj i-a transmis lui Ludovic Orban

Actorul Claudiu Bleont a anuntat recent ca va candida la alegerile locale din acest an pentru functia de primar al comunei Belis din judetul Cluj. in acest context, artistul a publicat, sambata, un mesaj, pe.

Surpriza de proportii! Un actor super celebru s-a inscris in PNL. Va candida la primarie din partea liberalilor

Actorul Claudiu Bleont va candida pentru postul de primar al comunei Belis si are sustinerea PNL! Potrivit deputatul liberal Ovidiu Raetchi, Claudiu Bleont este un proiect important pentru partid. Raetchi ii ironizeaza cu acesta ocazie pe adversatii din PSD, afirmand ca actorul proaspat intrat in politica a jucat in mai multe piese de Shakespeare decat anii de facultate pe bune pe care ii are toata conducerea PSD la un loc.

Macron accepta invitatia in Rusia din partea lui Putin

Presedintele francez Emmanuel Macron a acceptat o invitatie din partea presedintelui rus Vladimir Putin de a efectua o vizita in Rusia, pana la sfarsitul anului, a anuntat presedintia franceza, in urma unei videoconferinte intre cei doi.

Macron accepta invitatia din partea lui Putin de a vizita Rusia Putem merge mai departe cu Rusia pe o serie de subiecte

Presedintele francez Emmanuel Macron a acceptat vineri o invitatie din partea lui Vladimir Putin pentru a vizita Rusia, probabil inainte de sfarsitul anului, anunta presedintia franceza dupa o videoconferinta intre cei doi presedinti, potrivit AFP.

Business report: Cum arata acum tavernele din Grecia. Furnizorii de gaze nu vor sa scada preturile. Piata muncii, lovita puternic de pandemie. Nicu Marcu, aviz pozitiv pentru ASF din partea Comisiilor economice

Cum arata tavernele din Grecia foto-video reportaj). * Furnizorii de gaze nu vor sa scada preturile, desi producatorii le vand ieftin. * Piata muncii, lovita puternic de pandemia de COVID-19. * Nicu Marcu a primit aviz pozitiv din partea Comisiilor economice din Parlament pentru sefia ASF. * Planul, proiectele si hartile megaproiectului de relansare economica a UE propus de Institutul de Studii Economice din Viena. * Daianu: O relaxare excesiva a politicii monetare, combinata cu un deficit de doua cifre, ar destabiliza economia si ar crea o criza a leului. * Bursa romaneasca este blocata. Desi exista bani in piata, investitorii se tem de o inasprire a restrictiilor. * FP: Achizitia activelor CEZ de catre Hidroelectrica ar afecta procesul de listare.

Anunt de ULTIMA ORA din partea romanilor care vor produce vaccinul anti-COVID-19: Cand va fi gata

Primul vaccin impotriva SARS-COV-2 produs in Romania ar putea aparea pe piata de anul viitor. Cercetarile pentru dezvoltarea lui au intrat in linie dreapta in urma unui proiect comun intre institutele Oncogen si din Timisoara si Cantacuzino din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )