Libnet.ro
UNICEF

01:05

Claudiu Craciun, audiat in calitate de faptuitor in dosarul privind agresarea ministrului Barbu

Hotnews Hotnews,
 Claudiu Craciun, audiat in calitate de faptuitor in dosarul privind agresarea ministrului Barbu

Claudiu Craciun, unul dintre liderii informali ai miscarii de contestare impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, si Alexandru Alexe au fost citati, vineri, sa dea declaratii la Sectia 10 de Politie din Capitala in calitate de faptuitori in dosarul in care se fac cercetari privind incidentul in care a fost agresat ministrul Culturii, Daniel Barbu, potrivit unor surse din Politie citate de agentia Mediafax. continuă pe Hotnews

Protestatar: Depunem plangere impotriva soferului ministrului Barbu. Claudiu Craciun, audiat in calitate de faptuitor in acest dosar

Unul dintre protestatarii implicati in cazul vandalizarii masinii ministrului Culturii, Daniel Barbu, a spus ca va depune plangere impotriva soferului demnitarului si a precizat ca totul a fost o.

Lectorul universitar Claudiu Craciun, audiat ca faptuitor in dosarul agresarii ministrului Culturii, Daniel Barbu

Lectorul universitar Claudiu Craciun si Alexandru Alexe au fost citati, vineri, sa dea declaratii la Sectia 10 din Capitala in calitate de faptuitori in dosarul in care se fac cercetari privind incidentul in care a fost agresat, pe 17 octombrie 2013, ministrul Culturii, Daniel Barbu.

Claudiu Craciun, dupa audieri: Daniel Barbu nu a fost agresat. Ministrul Culturii pune presiune asupra organelor de ancheta

Claudiu Craciun, protestatar audiat in cazul incidentului in care a fost implicat Daniel Barbu, a spus, vineri, ca ministrul Culturii nu a fost vizat de o agresiune in Centrul Vechi si l-a acuzat pe demnitar de.

Cine este Claudiu Craciun, unul dintre cei acuzati de agresiunea asupra ministrului Culturii.

Potrivit biografiei de pe pagina de Internet a SNSPA, Claudiu Craciun este lector universitar la Catedra de Stiinte Politice si Studii Europene. Are un doctorat in stiinte politice la SNSPA si un Master of Science la London School of Economics, in politici europene. A lucrat ca cercetator la SNSPA, pe perioada doctoratului, si la Open Society Institute si Centre for Policy Studies-CEU, Budapesta, ca lector la Facultatea de Filologie, ca trainer si expert pentru Institutul National de .

Cornel Penescu, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul privind mita pentru arbitri

Fostul finantator al clubului FC Arges, Cornel Penescu, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul privind mita pentru arbitri, a declarat, purtatorul de cuvant al Tribunalului Prahova,.

Politia Capitalei a citat douasprezece persoane pentru declaratii privind agresarea ministrului Barbu

Politia Capitalei a citat, joi, douasprezece persoane pentru a fi audiate in calitate de martori la incidentul in care masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost vandalizata inCentrul Vechi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )