Libnet.ro
UNICEF

00:07

Claudiu Manda: Comisia parlamentara de control al SRI va cere cel mai probabil demisia lui Dumitru Dumbrava

Hotnews Hotnews,
 Claudiu Manda: Comisia parlamentara de control al SRI va cere cel mai probabil demisia lui Dumitru Dumbrava

Presedintele Comisiei parlamentare de control aL SRI, Claudiu Manda, a spus luni ca cel mai probabil va cere demisia generalului SRI Dumitru Dumbrava, dupa audierea acestuia. continuă pe Hotnews

Comisia parlamentara de control ar putea cere demisia generalului Dumbrava de la SRI

Comisia parlamentara de control asupra activitatii SRI ar putea cere demisia generalului Dumitru Dumbrava din functia de secretar general al SRI.

Comisia SRI va cere DEMISIA generalului Dumitru Dumbrava. Claudiu Manda: Nu poate ramane in functie dupa ce este audiat (VIDEO)

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control SRI, a anuntat luni ca cel mai probabil comisia pe care o va conduce va cere demisia generalului SRI Dumitru Dumbrava dupa terminarea audierii acestuia. Nu.

Claudiu Manda: Vom organiza un miting de sustinere a PSD pe 9 decembrie, la Craiova

Senatorul social-democrat Claudiu Manda a anuntat ca pe 9 decembrie, la Craiova, va fi organizat un miting pentru a vedea in ce masura populatia sustine Guvernul si masurile aplicate de acesta, scrie Agerpres.

Claudiu Manda anunta miting PSD la Craiova

Senatorul social-democrat Claudiu Manda a anuntat ca pe 9 decembrie, la Craiova, va fi organizat un miting pentru a vedea in ce masura populatia sustine Guvernul si masurile aplicate de.

Comisia parlamentara pentru legile justitiei a reluat dezbaterile privind statutul magistratilor

ACTUAZIARE 11:30 Comisia pentru Legile Justitiei a aprobat ca si supleantii sa aiba drept de vot Comisia parlamentara speciala pentru Legile Justitiei a aprobat astazi modificarea unui articol din regulamentul sau astfel incat vor avea drept de vot si supleantii senatorilor si deputatilor care participa la lucrari. ---------- Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei va relua dezbaterile, astazi, pe proiectul de modificare a legii privind statutul judecatorilor si procurorilor, dupa ce saptamana trecuta a votat mai multe articole, intre care cel care prevede ca presedintele tarii nu va mai putea refuza numirile in functiile de presedinte si vicepresedinti ai inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), fiind obligat sa accepte propunerile CSM.

Comisia parlamentara pentru legile justitiei reia dezbaterile privind statutul magistratilor

Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei va relua dezbaterile, astazi, pe proiectul de modificare a legii privind statutul judecatorilor si procurorilor, dupa ce saptamana trecuta a votat mai multe articole, intre care cel care prevede ca presedintele tarii nu va mai putea refuza numirile in functiile de presedinte si vicepresedinti ai inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), fiind obligat sa accepte propunerile CSM.

Parchetul General, cricitici la modificarile adoptate de Comisia parlamentara: Se contureaza premisele eliminarii independentei procurorului

Ministerul Public atrage atentia ca, prin adoptarea unor modificari ale unor articole in Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei, se contureaza premisele eliminarii independentei.

Parchetul General, critici la modificarile adoptate de Comisia parlamentara: Se contureaza premisele eliminarii independentei procurorului

Ministerul Public atrage atentia ca, prin adoptarea unor modificari ale unor articole in Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei, se contureaza premisele eliminarii independentei.

Se pregateste o lovitura de proportii pentru SRI: Eduard Hellvig risca sa fie demis

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control SRI, a anuntat luni ca cel mai probabil comisia pe care o va conduce va cere demisia generalului Dumitru Dumbrava din functia de secretar de general al Serviciului.

Presedintele Comisiei de control a SRI vrea demisia generalului Dumitru Dumbrava din functia de secretar general al serviciului

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, Claudiu Manda, a afirmat ca generalul SRI, Dumitru Dumbrava, trebuie demis, pentru continuarea activitatii Comisiei intr-un mod corespunzator.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )