Libnet.ro
UNICEF

21:45

Comisia SRI va cere DEMISIA generalului Dumitru Dumbrava. Claudiu Manda: Nu poate ramane in functie dupa ce este audiat (VIDEO)

B1 B1,
Comisia SRI va cere DEMISIA generalului Dumitru Dumbrava. Claudiu Manda: Nu poate ramane in functie dupa ce este audiat (VIDEO)

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control SRI, a anuntat luni ca cel mai probabil comisia pe care o va conduce va cere demisia generalului SRI Dumitru Dumbrava dupa terminarea audierii acestuia. Nu. continuă pe B1

Presedintele Comisiei de control a SRI vrea demisia generalului Dumitru Dumbrava din functia de secretar general al serviciului

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, Claudiu Manda, a afirmat ca generalul SRI, Dumitru Dumbrava, trebuie demis, pentru continuarea activitatii Comisiei intr-un mod corespunzator.

Comisia parlamentara de control ar putea cere demisia generalului Dumbrava de la SRI

Comisia parlamentara de control asupra activitatii SRI ar putea cere demisia generalului Dumitru Dumbrava din functia de secretar general al SRI.

Claudiu Manda: Comisia parlamentara de control al SRI va cere cel mai probabil demisia lui Dumitru Dumbrava

Presedintele Comisiei parlamentare de control aL SRI, Claudiu Manda, a spus luni ca cel mai probabil va cere demisia generalului SRI Dumitru Dumbrava, dupa audierea acestuia.

Cezar Preda, atac la Comsia pentru controlul SRI. Aceasta ar putea cere demisia generalului Dumbrava

Deputatul PNL Cezar Preda a declarat luni ca nu Comisia pentru controlul SRI a cerut demisia lui Dumitru Dumbrava din functia de secretar general al Serviciului Roman de Informatii si ca, probabil, aceasta es.

Se pregateste o lovitura de proportii pentru SRI: Eduard Hellvig risca sa fie demis

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control SRI, a anuntat luni ca cel mai probabil comisia pe care o va conduce va cere demisia generalului Dumitru Dumbrava din functia de secretar de general al Serviciului.

Cezar Preda: Comisia nu a cerut demiterea nimanui. Domnul presedinte Manda interpreteaza discutiile cum doreste

Deputatul PNL Cezar Preda a declarat luni ca nu Comisia pentru controlul SRI a cerut demisia lui Dumitru Dumbrava din functia de secretar general al Serviciului Roman de Informatii si ca, probabil, aceasta este dorinta presedintelui comisiei, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )