Libnet.ro
UNICEF

01:05

Claudiu Manda, despre scandalul de la Congresul PSD: Daca se retrage vreun candidat nu se mai pot retipari buletinele (VIDEO)

B1 B1,
Claudiu Manda, despre scandalul de la Congresul PSD: Daca se retrage vreun candidat nu se mai pot retipari buletinele (VIDEO)

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de numarare a voturilor de la Congresul PSD, a declarat, sambata, ca cei care si-au depus candidaturile pot tine discursuri, desi a inceput votul, adaugand insa ca in. continuă pe B1

Claudiu Manda, despre scaldalul de la Congresul PSD: Daca se retrage vreun candidat nu se mai pot retipari buletinele (VIDEO)

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de numarare a voturilor de la Congresul PSD, a declarat, sambata, ca cei care si-au depus candidaturile pot tine discursuri, desi a inceput votul, adaugand insa ca in.

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Daca nu suntem de acord cu alegeri, de ce candidam?/ Voi spune mai multe dupa Congres

Liviu Dragnea a comentat intr-o declaratie data presei din Parlament de dupa intalnirea cu presedintele Serbiei, Alexsandr Vucic, despre scandalul actual din interiorul PSD iscat in urma imposibilitatilor unor.

Claudiu Manda, despre protestatarii din fata Salii Palatului: In Germania s-a intamplat la fel; cei care au huiduit au fost luati cu jeturi de apa

Senatorul PSD Claudiu Manda a afirmat, sambata, referindu-se la protestatarii din fata Salii Palatului, unde are loc Congresul extraordinar al social-democratilor, ca oamenii au dreptul sa protesteze, dar intr-un cadru legal, noteaza Agerpres. In context, el a dat exemplul Germaniei, unde e democratie, dar manifestantii au fost luati cu jeturi de apa, intr-o situatie similara.

Radu Banciu, despre scandalul din PSD: O degringolada pe care noi nu o mai putem raporta in istoria recenta a partidului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu scandalul actual din interiorul PSD iscat chiar inainte de Congresul partidului de sambata. Tensiune in PSD este una uriasa pentru.

Codrin Stefanescu, despre scandalul din PSD: Nu credeam ca o sa ajung in aceasta situatie

Codrin Stefanescu a declarat vineri, inaintea Comitetului Executiv al PSD, ca nu credea ca ar putea trece vreodata printr-o situatie ca cea care exista in acest moment in partid si ca spera ca aceste.

Claudiu Manda: Votul a inceput. Daca se retrage cineva, votul nu mai poate fi redistribuit

Presedintele Comisiei de numarare a voturilor la Congresul PSD, Claudiu Manda, a anuntat ca se pot t.

Manda, despre protestul rezist din fata Salii Palatului: in Germania, cei care au huiduit au fost luati cu jeturi de apa

Presedintele Comisiei de numarare a voturilor din cadrul Congresului PSD, senatorul Claudiu Manda, a declarat sambata, referitor la protestatarii din fata Salii Palatului, ca si in Germania au fost alegeri intr-o sala, iar cei care au huiduit afara au fost luati cu jeturi de apa.

Politic show: Congresul PSD, in linie dreapta. Cine sunt cei 16 viitori vicepresedinti ai social-democratilor; Eurodeputat socialist: Dancila, tactici demne de Orban si Putin; Termenul de penal nu exista, pana nu se pronunta sentinta definitiva

Cum l-a imbolnavit PSD pe Florian Coldea fix inainte de Congres Manda l-a reprogramat pe Coldea saptamana vitoare, la cateva zile dupa ce va avea loc Congresul PSD, unde Liviu Dragnea. Europa concreta vs Europa lui Timmermans Natiunile europene dau tot mai mult impresia ca resimt integrarea europeana ca pe o constrangere pe care cauta, intr-un fel sau altul, sa o.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi la ora 16:00

ACTUALIZARE 14:35 Codrin Stefanescu: imi depun candidatura pentru secretar general, in conditiile in care nu stiu daca pot intra in sala de Congres Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, astazi, inainte de a intra in sediul central al partidului, ca a venit pentru a-si depune candidatura pentru functia de secretar general al partidului, dar afirma ca nu stie daca va fi lasat sa intre in sala la Congresul de sambata, informeaza News. ro. ------ *ACTUALIZARE 14:10 Ecaterina Andonescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. ------ Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie, scrie News. ro.

Liviu Dragnea a propus cinci conventii nationale, care au fost votate in Congresul PSD: Realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi altele (VIDEO)

Liviu Dragnea a cerut, sambata, la Congresul PSD, votul social-democratilor pentru cinci conventii nationale, precizand ca realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )