Libnet.ro
UNICEF

14:30

Claudiu Nasui: Avem cea mai mare saracie in munca din toata Europa

România Liberă România Liberă,
Claudiu Nasui: Avem cea mai mare saracie in munca din toata Europa

Deputatul USR Claudiu Nasui sustine ca una dintre cele mai mari probleme ale Romaniei, nivelul de sa. continuă pe România Liberă

EXCLUSIV Drama lui Miki de la K-pital. Artista ne-a povestit care este cea mai mare durere a vietii ei

Mihaela Marinache 47 de ani), alias Miki, fosta solista a trupei K-pital, si-a tinut departe de ochii presei relatia cu Razvan Constantinescu. Fata rebela din fosta trupa K-pital a refuzat timp de 17 ani sa imbrace rochia de mireasa. Abia anul trecut, Mihaela Marinache a decis sa se cunune religios, pentru a putea fi nasa, .

Cum s-a imbolnavit, de fapt, Anamaria Prodan de covid. A facut cea mai mare greseala

Pandemia de coronavirus continua sa faca ravagii in Romania, in fiecare zi. Iar printre cei care au fost testati pozitiv cu Covid-19 este si Anamaria Prodan. Conform Gandul, aceasta are deja simptome specifice, iar testul pe care l-a facut a iesit pozitiv. Un apropiat al impresarei a explicat si care a fost greseala pe care .

EXCLUSIV Cum s-a imbolnavit, de fapt, Anamaria Prodan de covid. A facut cea mai mare greseala, reactia impresarei

Pandemia de coronavirus continua sa faca ravagii in Romania, in fiecare zi. Iar printre cei care au fost testati pozitiv cu Covid-19 este si Anamaria Prodan. Cunoscuta impresara de fotbalisti a povestit in exclusivitate pentru Playtech. ro tot ceea ce s-a intamplat. Este, totusi, multumita ca nu sunt si copiii ei in pericol. Asta pentru ca .

GRAFIC Constanta raporteaza cea mai mare rata de infectare din tara. Judetele cu cele mai mari si cele mai mici cifre

Cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus a fost raportata vineri in judetul Constanta - 7,54, urmat de Sibiu - 7,49, Cluj - 6,89, Brasov - 6,79 si municipiul Bucuresti - 6,63, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare strategica.

Record negativ de decese in SUA. Au fost inregistrate peste 2.400 de decese cauzate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cea mai mare valoare din ultimele sase luni

In Statele Unite ale Americii au fost raportatepeste 2. 400 de decese din cauza infectiei cu Covid-19, in ultimele 24 de ore, potrivitUniversitatii Johns Hopkins. Este cea mai mare valoare din ultimele s.

Constanta pastreaza cea mai mare rata de infectare cu COVID-19 7,58 Judetele care completeaza topul negativ

Potrivit celor mai recente date publicate de Grupul de Comunicare Strategica, in ultimele 24 de ore, 5. 554 de persoane au fost depistate pozitiv cu COVID-19, iar 148dintre pacientii COVID-19 si-au pierdut.

Cea mai mare greseala din stiinta. Din cauza ei au pornit razboaie, genociduri si au murit milioane de oameni

Stiinta este unul dintre cele mai remarcabile domenii ale omenirii. A fost o sursa de inspiratie si intelegere, a ridicat valul ignorantei, a fost un catalizator pentru schimbari sociale.

Constanta are cea mai mare rata de infectare cu coronavirus. Judetele care completeaza topul negativ

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns, sambata, la 465. 982 de infectari, dupa ce inca 8. 134 de oameni au fost depistati pozitiv si alti 1. 298 au fost reconfirmati in urma retestarilor.

Marea Britanie inregistreaza cea mai mare scadere a PIB-ului din ultimii 300 de ani. Suma record ce va fi imprumutata pentru a acoperi impactul urias al epidemiei de coronavirus

Rishi Sunak, ministrul britanic de Finante, a anuntat ca Marea Britanie va imprumuta in acest an aproape 400 de miliarde de lire sterline, o suma record, pentru a acoperi impactul urias al epidemiei de.

Culmea ipocriziei: Deputatul USR Claudiu Nasui denunta pensiile speciale si privilegiile, dar chiar familia lui s-a imbogatit din primele tunuri date dupa 1989. Si el a fost actionar in aceste afaceri

Deputatul USR Claudiu Nasui a condamnat impozitele punitive care gonesc bine romanii din tara, pensiile speciale si privilegiile acordate diversilor politicieni si functionari, care saracesc tara,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3437 seconds )