Libnet.ro
UNICEF

14:00

CLAUDIU NASUI: USR cere demisia ministrului de Finante pentru ca a falsificat datele privind deficitul bugetar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CLAUDIU NASUI: USR cere demisia ministrului de Finante pentru ca a falsificat datele privind deficitul bugetar

USR cere demisia ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat deputatul Claudiu Nasui, care a afirmat ca Teodorovici a falsificat datele privind deficitul bugetar. continuă pe Ziarul Bursa

USR cere demisia ministrului Finantelor, acuzand falsificarea datelor privind deficitul bugetar

USR cere demisia ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, acuzandu-l ca a falsificat datele deficitului bugetar pe 2018, sabotand economia nationala.

PNL cere demisia ministrului Apararii, dupa ce a pierdut procesul cu Iohannis

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi si purtatorul de cuvant al PNL Ionel Danca au cerut demisia ministrului Apararii Gabriel Les, dupa ce Curtea de Apel a respins cererea acestuia prin care a solicitat anularea decretului de prelungire a mandatului de sef al Statului Major al Apararii pentru Nicolae Ciuca.

Deputatii dezbat astazi motiunea prin care opozitia cere demisia ministrului Transporturilor: Este cel mai slab ministru al celui mai slab Guvern din istoria Romaniei

Deputatii dezbat, luni, motiunea simpla prin care PNL si PMP cer demisia lui Razvan Cuc. Opozitia ii reproseaza ministrului Transporturilor lipsa autostrazilor. Votul asupra motiunii va fi dat in plenul de miercuri.

Danca: Cerem demisia ministrului Teodorovici

PNL cere demisia ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, pentru propunerea de a se construi doua spitale regionale din bugetul Ministerului Apararii Nationale si pentru debandada provocata in economie prin adoptarea Ordonantei 114, a declarat, astazi, purtatorul de cuvant al partidului, Ionel Danca.

VIDEO Algeria: Un milion de oameni in strada pentru a cere demisia presedintelui Abdelaziz Bouteflika

Aproximativ un milion de algerieni au iesit in strada, vineri, in capitala Alger, pentru a cere demisia presedintelui Abdelaziz Bouteflika, conform datelor furnizate de fortele de ordine de la fata locului, aceasta fiind cea mai mare manifestatie de la declansarea protestelor in aceasta tara, in urma cu sase saptamani, relateaza Reuters.

DEPUTATUL USR CLAUDIU NASUI AVERTIZEAZA: Guvernul a falsificat cifra deficitul pentru anul 2018

Deputatul relateaza ca in ultimele luni ale anului 2018 devenea tot mai clar ca statul roman nu mai face fata cheltuielilor. Tinta de deficit de 3% era practic depasita, de aceea statul a intrat in modul de avarie si a inceput sa amane toate platile pe care le mai putea amana. Printre aceste plati s-au aflat si rambursarile de TVA, adica bani care nici macar nu erau ai statului.

Asociatia 21 Decembrie cere demisia procurorului general Augustin Lazar

Asociatia 21 decembrie ii cere lui Augustin Lazar sa se retraga si sa isi ceara scuze public, dupa aparitia documentului-bomba. in urma dezvaluirilor din media, Asociatia 21 Decembrie 1989.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )