Libnet.ro
UNICEF

15:00

PNL cere demisia ministrului Apararii, dupa ce a pierdut procesul cu Iohannis

Adevărul Adevărul,
PNL cere demisia ministrului Apararii, dupa ce a pierdut procesul cu Iohannis

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi si purtatorul de cuvant al PNL Ionel Danca au cerut demisia ministrului Apararii Gabriel Les, dupa ce Curtea de Apel a respins cererea acestuia prin care a solicitat anularea decretului de prelungire a mandatului de sef al Statului Major al Apararii pentru Nicolae Ciuca. continuă pe Adevărul

Danca: Cerem demisia ministrului Teodorovici

PNL cere demisia ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, pentru propunerea de a se construi doua spitale regionale din bugetul Ministerului Apararii Nationale si pentru debandada provocata in economie prin adoptarea Ordonantei 114, a declarat, astazi, purtatorul de cuvant al partidului, Ionel Danca.

Ministerul Apararii a pierdut procesul cu presedintele Iohannis pentru numirea generalului Nicolae Ciuca la sefia Statului Major al Armatei. Decizia nu este definitiva

Curtea de Apel a respins actiunea prin care Ministerul Apararii cere anularea decretului de numire a generalului Nicolae Ciuca in functia de sef al Statului Major al Armatei. Instanta de contencios.

Viorica Dancila, in vizorul Opozitiei: cine o vrea data afara

Raluca Turcan, liderul deputatilor PNL cere demisia imediata a Vioricai Dancila din fuctia de premier dupa ultima gafa pe care a facut-o. Declaratia Ralucai Turcan vine in contextul in care Regele Iordaniei si-a anulat vizita la Bucuresti, dupa ce Premierul Romaniei a afirmat ca vrea sa mute ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Viorica [] .

VIDEO Algeria: Un milion de oameni in strada pentru a cere demisia presedintelui Abdelaziz Bouteflika

Aproximativ un milion de algerieni au iesit in strada, vineri, in capitala Alger, pentru a cere demisia presedintelui Abdelaziz Bouteflika, conform datelor furnizate de fortele de ordine de la fata locului, aceasta fiind cea mai mare manifestatie de la declansarea protestelor in aceasta tara, in urma cu sase saptamani, relateaza Reuters.

Calin Popescu Tariceanu cere demisia presedintei Curtii Supreme: Doamna Tarcea sa ne lase!

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, cere demisia presedintei Curtii Supreme pe contul sau de socializare. Potrivit acestuia, Cristina Tarcea ar trebui sa predea locul din fruntea Curtii Supreme cuiva care traieste si gandeste ca in secolul 21.

VIDEO Un camion imbracat in chipul lui Tudorel Toader, plimbat prin Iasi de o asociatie care ii cere demisia din functia de rector ministrului Justitiei

Actiune de protest inedita, in Iasi, organizata de catre membrii asociatiei Reset. Acestia se deplaseaza in diverse cartiere ale Iasului cu un camion pe care apare un afis cu chipul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dar si mesajul Mi-e rusine cu rectorul Toader.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )