Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cleveland Cavaliers obtine un titlu istoric in NBA

Online Sport Online Sport,
Cleveland Cavaliers obtine un titlu istoric in NBA

Cleveland Cavaliers a castigat duminica noapteprimul sau titlu NBAdupa ce a obtinut cea de-a patra victorie contra celor de laGolden State Warriors. continuă pe Online Sport

Cleveland Cavaliers trimite finala NBA in meciul decisiv. Egalitate perfecta la puncte marcate in sase meciuri

De la 1-3 la general, echipa Cleveland Cavaliers a revenit puternic si a castigat doua meciuri la rand, astfel ca titlul NBA din acest an va acordat in urma meciului sapte.

Cleveland Cavaliers, noua campioana NBA dupa o revenire spectaculoasa: Ultimul meci al finalei, difuzat in SUA la aceeasi ora cu cel mai nou episod din Game of Thrones (FOTO)

Cleveland Cavaliers a castigat meciul 7 al finalei cu Golden State Warriors cu scorul de 93-89 si a primit titlul de campioana NBA. Echipa condusa in teren de supervedeta LeBron James a revenit in.

Cleveland Cavaliers castiga titlul in NBA, in urma unui meci fantastic si a unei reveniri istorice

Formatia Cleveland Cavaliers a castigat, luni dimineata, primul titlu in liga nordamericana de baschet, dupa ce a invins in meciul decisiv campioana en-titre Golden State Warriors cu 93-89, in urma unui meci dramatic. Echipa din Ohio a devenit si prima echipa care a reusit sa se impuna in finala NBA dupa ce a fost condusa cu 3-1 la general.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )