Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cleveland Cavaliers, noua campioana NBA dupa o revenire spectaculoasa: Ultimul meci al finalei, difuzat in SUA la aceeasi ora cu cel mai nou episod din Game of Thrones (FOTO)

B1 B1,
Cleveland Cavaliers, noua campioana NBA dupa o revenire spectaculoasa: Ultimul meci al finalei, difuzat in SUA la aceeasi ora cu cel mai nou episod din Game of Thrones (FOTO)

Cleveland Cavaliers a castigat meciul 7 al finalei cu Golden State Warriors cu scorul de 93-89 si a primit titlul de campioana NBA. Echipa condusa in teren de supervedeta LeBron James a revenit in. continuă pe B1

Cleveland Cavaliers trimite finala NBA in meciul decisiv. Egalitate perfecta la puncte marcate in sase meciuri

De la 1-3 la general, echipa Cleveland Cavaliers a revenit puternic si a castigat doua meciuri la rand, astfel ca titlul NBA din acest an va acordat in urma meciului sapte.

Cleveland Cavaliers obtine un titlu istoric in NBA

Cleveland Cavaliers a castigat duminica noapteprimul sau titlu NBAdupa ce a obtinut cea de-a patra victorie contra celor de laGolden State Warriors.

Romania are o noua campioana mondiala

Sportiva romanca Oana Corina Constantin este noua campioana mondiala de gimnastica aerobica in proba individuala, la Campionatele lumii gazduite in aceste zile de Incheon Coreea de Sud),.

Cleveland Cavaliers castiga titlul in NBA, in urma unui meci fantastic si a unei reveniri istorice

Formatia Cleveland Cavaliers a castigat, luni dimineata, primul titlu in liga nordamericana de baschet, dupa ce a invins in meciul decisiv campioana en-titre Golden State Warriors cu 93-89, in urma unui meci dramatic. Echipa din Ohio a devenit si prima echipa care a reusit sa se impuna in finala NBA dupa ce a fost condusa cu 3-1 la general.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )