Libnet.ro
UNICEF

16:30

Clima da peste cap Romania. Ce probleme grave vor fi in tara noastra, incepand din 2021

Playtech Playtech,
Clima da peste cap Romania. Ce probleme grave vor fi in tara noastra, incepand din 2021

Daca pana acum Romania a fost intr-o zona climatica temperata, se pare ca acest lucru, cel putin in ultimii ani, s-a schimbat, iar schimbarea nu a fost in bine, ci in rau. Acest lucru, din pacate, se resimte la nivel national, prin modificarea temperaturilor, atat pozitive, cat si negative, de-a lungul unui an calendaristic si . continuă pe Playtech

Fructul daunator, cand este consumat in exces. Ce probleme grave se pot intalni

Desi este un aliment extrem de iubit in sezonul cald, acest fruct poate fi daunator daca este consumat in exces. Habar nu aveai ce probleme grave se pot intalni! Pepenele, daunator atunci cand este consumat in exces Pepenele este, fara indoiala, alimentul preferat al verii! Este racoritor, dulce si iti taie senzatia de foame. Specialistii, .

Alerta meteo ANM. Vin ploile si furtunile in Romania. 16 judete vor fi afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un Cod galben de vreme rea, valabil in mare parte din tara, pana miercuri la ora 3:00. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, vijelii si grindina. Mai multe detalii, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )