Libnet.ro
UNICEF

20:30

Clipe de cosmar pentru o adolescenta din Bacau. A fost umilita si santajata cu fotografii deocheate

Antena3 Antena3,
Clipe de cosmar pentru o adolescenta din Bacau. A fost umilita si santajata cu fotografii deocheate

Daune record pentru o eleva din Bacau. 40 de mii de lei va trebui sa plateasca familia unui adolescent de 17 ani unei eleve de 15 ani, dupa ce baiatul a santajat-o si umilit-o, distribuind in mediul. continuă pe Antena3

Campanie de donare de snge pentru pacientii din spitale

Persoanele care doresc sa doneze sange pentru pacientii din spitale sunt asteptate, timp de trei zile, de vineri pana duminica, la intrarea principala din Sun Plaza - Esplanada Sud intre orele 9,00 si 13,00, anunta Agerpres.

COSMAR pentru SOFERII cu masini DIESEL! Se discuta DEJA si INTERZICEREA celor pe BENZINA

Olanda a anuntat ca va interzice masinile diesel si pe benzina incepand din 2030. Pentru a lua o astfel de masura radicala, Guvernul olandez va trebui sa creasca rapid alternativele de transport. Olandezii au.

COSMAR pentru Simona Halep: A primit cea mai GREA LOVITURA din 2018! NIMENI NU SE ASTEPTA

Simona Halep 26 de ani) se va cofrunta in turul doi al Turneului de la Roma cu Naomi Osaka 20 de ani, 21 WTA), dupa ce aceasta din urma a invins-o pe Viktoria Azarenka 28 de ani, 84 WTA) in primul tur de la WTA.

Amenzi de peste 9.000 de lei pentru protestatarii din Piata Victoriei

Jandarmii au condus sase persoane dintre protestatarii din Piata Victoriei la sectia de Politie, duminica seara, acestea fiind amendate cu suma totala de 9. 100 de lei, scrie news. ro.

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Din nefericire, cadrul legislativ nu este mereu cel mai flexibil

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania in care subliniaza importanta educatiei financiare si a celei.

LIVE TEXT Voluntari - Sepsi (13:00). Duel pentru podiumul din playout

Sambata de la ora 13:00 transmite LIVE TEXT in aceasta pagina meciul dintre FC Voluntari si Sepsi Sf. Gheorghe. Apasati aici pentru live video.

LIVE TEXT Voluntari - Sepsi. Duel pentru podiumul din playout

Sambata de la ora 13:00 transmite LIVE TEXT in aceasta pagina meciul dintre FC Voluntari si Sepsi Sf. Gheorghe. Apasati aici pentru live video.

Asa am trait Voluntari - Sepsi. Duel pentru podiumul din playout

Sambata de la ora 13:00 am transmis LIVE TEXT in aceasta pagina meciul dintre FC Voluntari si Sepsi Sf. Gheorghe. Apasati aici pentru live video.

Dragos Anastasiu: 5 probleme majore pentru afacerile din Romnia Birocratia ne sufoca. Trebuie sa facem o gramada de lucruri inutile. Exemplu, pontajele

Antreprenorul roman Dragos Anastasiu, cu afaceri de peste 100 de milioane de euro, a vorbit despre cele mai importante probleme ale mediului de afaceri din acest moment, de la lipsa fortei de munca, salariile, la birocratie si legislatia aberanta - Cel mai bun exemplu, pontajele.

Veste teribila pentru soferii din Romania. Cum ii afecteaza in mod direct retragerea SUA din acordul cu Iranul

Soferii din Romania vor avea de suferit dupa anuntul SUA privind retragerea din acordul nuclear cu Iranul. Petrolul a ajuns la 77,89 de dolari pe baril si este estimat sa ajung la 90-100 de dolari pe baril,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )