Libnet.ro
UNICEF

00:07

Clipe grele pentru o familie din Timis, dupa ce fiica lor a plecat de acasa. Daca ai vazut-o, suna de urgenta la 112!

Antena3 Antena3,
Clipe grele pentru o familie din Timis, dupa ce fiica lor a plecat de acasa. Daca ai vazut-o, suna de urgenta la 112!

Clipe grele pentru o familie din Timis, dupa ce fiica lor a plecat de acasa si este de negasit. Fata a disparut de la domiciliul parintilor sai, joi, 21 decembrie, si de atunci nu se mai stie nimic despre. continuă pe Antena3

Ionut Misa spune ca problema impozitului pe venit pentru angajatii din IT nu va intra in sedinta de Guvern maine, dar va fi in urmatoarea

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat marti, la Parlament, ca problema impozitului pe venit pentru angajatii din IT nu va intra in sedinta de Guvern de maine, dar ca va fi rezolvata in urmatoarea sedinta, relateaza News. ro.

Problema impozitului pe venit pentru angajatii din IT nu va intra in sedinta de Guvern

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat, astazi, la Parlament, ca problema impozitului pe venit pentru angajatii din IT nu va intra in sedinta de Guvern de maine, dar ca va fi rezolvata in urmatoarea sedinta.

Momente grele pentru Familia Regala. Custodele Coroanei regale va trebui sa elibereze Palatul Elisabeta

Veste trista pentru Familia Regala a Romaniei. Dupa moartea Regelui Mihai, aceasta trebuie sa elibereze Palatul Elisabeta. Custodele Coroanei regale are la dispozitie 60 de zile pentru a elibera Palatul.

Momente grele pentru Familia Regala. Margareta, Custodele Coroanei regale, va trebui sa elibereze Palatul Elisabeta

Veste trista pentru Familia Regala a Romaniei. Dupa moartea Regelui Mihai, aceasta trebuie sa elibereze Palatul Elisabeta. Custodele Coroanei regale are la dispozitie 60 de zile pentru a elibera Palatul.

Mesajul disperat al unei mame din Arad, dupa ce si-a luat copilul plin de sange de la scoala. Care a fost explicatia invatatoarei

Mama unui copil de sase ani dintr-o localitate din Arad a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca fiul ei este umilit si pedepsit la scoala de catre invatatoare, pe motiv ca nu cunoaste.

Ancheta la Maternitatea din Iasi, dupa moartea a doi bebelusi: Directia de Sanatate Publica sustine ca bacteria Klebsiella nu a fost luata din spital, ci de la vizitatori

Cei doi bebelusi care au murit luna trecuta la Maternitatea Cuza Voda din Iasi nu au luat bacteria Klebsiella din spital, ci, cel mai probabil, de la vizitatori, sustin reprezentantii Directiei de Sanatate Publica din Iasi, potrivit News. ro. Directorul DSP Iasi, Liviu Stafie a declarat joi ca ancheta declansata in cazul bebelusilor morti la Maternitatea Cuza Voda arata ca micutii nu au contractat bacteria Klebsiella din spital, ci cel mai probabil de la apartinatorii acestora, care i-au vizitat.

Sotul lui Mos Craciun. O carte pentru copii din SUA ne infatiseaza un Craciun negru, gay si casatorit cu un alt Mos

Sotul lui Mos Craciun. Titlul derutant si scandalizant pentru unii este un simplu titlu al unei carti pentru copii, mediatizata intens in aceste zile de postul american CNN, care aduce.

Ce solutii are Guvernul pentru angajatii din IT

Guvernul ia in calcul doua variante pentru a rezolva situatia angajatilor din domeniul IT. Prima presupune schimbarea unui formular ANAF, iar cea de-a doua elaborarea unui act normativ care va prevede.

DECIZIE DRASTICA a Comisiei Europene: Polonia, FARA DREPT DE VOT. Sanctiunea, aplicata pentru MODIFICARILE din Justitie

Pentru prima data in istoria blocului european, Comisia Europeana a invocat articolul 7 din tratatul UE, numit si optiunea nucleara. Astfel, Polonia are la dispozitie trei luni sa se conformeze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )