Libnet.ro
UNICEF

21:30

Clipe de groaza intr-un parc din Bucuresti! Un adolescent a fost injunghiat

Antena3 Antena3,
Clipe de groaza intr-un parc din Bucuresti! Un adolescent a fost injunghiat

Clipe de groaza intr-un parc din Bucuresti! Un adolescent a fost injunghiat de un alt tanar, pe un teren de fotbal. La data de 23 iulie a. c. , in jurul orelor 21:10 politisti din cadrul D. B au fost. continuă pe Antena3

Tanar de 17 ani injunghiat intr-un parc din Bucuresti. Principalul suspect

Un adolescent de 16 ani este suspectat ca a injunghiat un alt tanar, de 17 ani, intr-un parc din sectorul 2 al Capitalei, fiindu-i deschis dosar penal pentru loviri si alte violente.

Un adolescent de 16 ani, suspectat ca a injunghiat un alt tanar, intr-un parc din Capitala

Un adolescent de 16 ani este suspectat ca a injunghiat un alt tanar, de 17 ani, intr-un parc din sec.

Primariile din Bucuresti au plantat mii de platani in ultimii ani. Specialistii atrag atentia ca pot provoca alergii si duc la inmultirea tigrului de platan

Primariile din Bucuresti au plantat in ultimii ani zeci de mii de platani, pretul unui arbore fiind intre 200 si 2. 000 lei. Acestor costuri se adauga si cele de defisare a arborilor vechi si scoatere a radacinilor, fiecare operatiune ajungand pana la 600 lei de arbore, deci inca 1. 200 lei.

ADMITERE MEDICINA 2019. Peste 3.000 de candidati pentru admiterea in UMF Carol Davila din Bucuresti

Pentru concursul de admitere in Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, concurs ce va avea loc miercuri, 24 iulie 2019, incepand cu ora 09:00, in.

10 lucruri despre Bon Jovi pe care sa le stii inainte de concertul din Bucuresti

Concertul lui Bon Jovi din Piata Constitutiei din Bucuresti este dupa colt. Daca esti sau nu fanul acestuia inrait, iata o lista cu curiozitati despre artist si cele mai importante lucruri despre el. 10 lucruri pe care nu le stiai despre Bon Jovi inainte de a fi Bon Jovi, trupa urma sa se numeasca Johnny .

Un jandarm din Vaslui a fost condamnat dupa ce ar fi adus in tara cocaina de 50.000 de euro din Costa Rica

Un jandarm din Vaslui a fost condamnat, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare, de Tribunalul .

O fetita de cinci ani din Brasov a fost la un pas de moarte dupa ce a mancat ciuperci otravitoare. Micuta intrase in insuficienta hepatica

O fetita de cinci ani din Brasov a fost la un pas de moarte si ajuns in stare grava la spital dupa ce a mancat ciuperci otravitoare culese din padure chiar de tatal ei, care nu a stiut sa le deosebeasca de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )