Libnet.ro
UNICEF

22:15

Clipe de groaza pentru o femeie din Brasov: A fost impuscata, lovita si sechestrata de iubit

B1 B1,
Clipe de groaza pentru o femeie din Brasov: A fost impuscata, lovita si sechestrata de iubit

O femeie din Brasov a fost schestrata in casa, impuscata cu un pistol cu bile si lovita cu o toporisca de iubitul ei pe motiv ca il inselase, informeaza HotNews. ro. Cand a. continuă pe B1

Drama prin care a trecut o femeie din Brasov. Ce a facut iubitul, dupa ce a aflat ca aceasta l-a inselat

O femeie din Brasov a fost impuscata cu un pistol cu bile si lovita cu o toporisca de iubitul ei, pe motiv ca il inselase. in plus, barbatul a sechestrat-o cateva ore in.

Casa ororilor din Brasov! O femeie a fost impuscata, batuta si sechestrata in casa de iubitul gelos

O femeie din Brasov a fost impuscata cu un pistol cu bile si lovita cu o toporisca de iubitul ei, pe motiv ca il inselase. in plus, barbatul a sechestrat-o cateva ore in.

Cea mai grasa femeie din lume a murit

O femeie din Egipt, care a cantarit la un moment dat aproape 500 de kilograme si a fost considerata cea mai grasa femeie din lume, a decedat luni. Eman Ahmed Abd El Aty a decedat in urma unei insuficie.

A murit cea mai grasa femeie din lume. Ea cantarea jumatate de tona

Eman Ahmed Abd El Aty, considerata cea mai grasa femeie din lume, a murit luni dimineata, intr-un spital din Abu-Dabi, potrivit bbc. com. Avea 37 de ani si, dupa ce suferise o operatie de micsorare a.

Clipe grele pentru Ricky Martin. Fratele artistului, disparut in Puerto Rico dupa ce uraganul Maria a devastat insula

Ricky Martin a transmis un mesaj emotionant pe Instagram, dupa ce fratele sau a fost dat disparut in Puerto Rico. Celebrul cantaret a dezvaluit pe reteaua de socializare ca nu a mai reusit d.

O femeie din Vaslui a nascut in curtea unei scoli. Un martor a surprins momentul (FOTO)

Caz nemaiauzit in comuna Corni-Albesti, din Vaslui. O femeie a nascut chiar in curtea scolii din localitate, potrivit Libertatea. Femeia fusese la o petrecere si, la un moment dat, a simtit ca.

Cine este cea mai bogata femeie din Romania, cu o avere de peste 420 de milioane de euro

Probabil nu foarte multi ati auzit de ea, dar cu siguranta numele companiei pe care o conduce va suna cunoscut. Potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani, averea ei atinge 420-450 milioane de.

Camera Consultantilor Fiscali saluta decizia Comisiei pentru Buget din Senatul Romaniei cu privire la plata TVA defalcat

Camera Consultantilor Fiscali CCF) saluta decizia Comisiei pentru Buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senatul Romaniei prin care prevederile cu privire la plata TVA defalcat cuprinse in OG nr. 23/2017 devin obligatorii, incepand cu 1 ianuarie 2018, doar pentru persoanele juridice aflate in relatii contractuale cu institutiile publice si pentru companiile cu capital majoritar de stat, urmand ca pentru toate celelalte categorii de persoane impozabile, sistemul de plata defalcata a TVA sa ramana in continuare optional pana la data de 1 ianuarie 2019.

Presedintele Comisiei parlamentare pentru romanii din afara frontierelor considera ca vizita unei delegatii in Ucraina nu mai are rost dupa ce s-a promulgat Legea educatiei

Presedintele Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii de la Camera Deputatilor, Constantin Codreanu, a declarat marti ca delegatia parlamentara care urma sa plece in Ucraina si-a pierdut obiectul de functionare dupa ce presedintele acestei tari a promulgat Legea educatiei.

Referendumul pentru independenta din Kurdistan: Rezultatele preliminare arata ca 90% dintre votanti au spus da

Sectiile de votare pentru referendumul asupra independentei Kurdistanului s-au inchis luni la ora locala 19. 00 aceeasi ca si ora Romaniei) si a inceput numaratoarea voturilor, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )