Libnet.ro
UNICEF

06:45

Drama prin care a trecut o femeie din Brasov. Ce a facut iubitul, dupa ce a aflat ca aceasta l-a inselat

Antena3 Antena3,
Drama prin care a trecut o femeie din Brasov. Ce a facut iubitul, dupa ce a aflat ca aceasta l-a inselat

O femeie din Brasov a fost impuscata cu un pistol cu bile si lovita cu o toporisca de iubitul ei, pe motiv ca il inselase. in plus, barbatul a sechestrat-o cateva ore in. continuă pe Antena3

Clipe de groaza pentru o femeie din Brasov: A fost impuscata, lovita si sechestrata de iubit

O femeie din Brasov a fost schestrata in casa, impuscata cu un pistol cu bile si lovita cu o toporisca de iubitul ei pe motiv ca il inselase, informeaza HotNews. ro. Cand a.

Casa ororilor din Brasov! O femeie a fost impuscata, batuta si sechestrata in casa de iubitul gelos

O femeie din Brasov a fost impuscata cu un pistol cu bile si lovita cu o toporisca de iubitul ei, pe motiv ca il inselase. in plus, barbatul a sechestrat-o cateva ore in.

VIRAL Lista de cumparaturi extrem de amuzanta pe care o femeie i-a facut-o sotului: Nu s-a simtit ofensat FOTO

Lista de cumparaturi facuta de o femeie din India pentru sotul ei s-a raspandit cu repeziciune in mediul virtual datorita manierei inedite si amuzante in care a fost conceputa.

Fotbal sub traiectoria rachetelor! Un australian povesteste cosmarul prin care a trecut in Coreea de Nord

Erik Paartalu, in varsta de 31 de ani, a povestit intr-un interviu acordat CNN despre conditiile pe care le-a intalnit la Phenian, potrivit prosport. ro. FC Bengaluru, echipa indiana.

Cea mai grasa femeie din lume a murit

O femeie din Egipt, care a cantarit la un moment dat aproape 500 de kilograme si a fost considerata cea mai grasa femeie din lume, a decedat luni. Eman Ahmed Abd El Aty a decedat in urma unei insuficie.

A murit cea mai grasa femeie din lume. Ea cantarea jumatate de tona

Eman Ahmed Abd El Aty, considerata cea mai grasa femeie din lume, a murit luni dimineata, intr-un spital din Abu-Dabi, potrivit bbc. com. Avea 37 de ani si, dupa ce suferise o operatie de micsorare a.

Curtea de Apel a suspendat ordinul prin care Mihaiela Iorga a fost revocata din functia de procuror

Curtea de Apel Bucuresti a decis miercuri suspendarea ordinului emis de procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, prin care Mihaiela Iorga fost revocata din functia de procuror al DNA, relateazaAgerpres. Decizia nu este definitiva.

VIDEO Victorie pentru drepturile femeilor din Araba Saudita: Regele a semnat un decret prin care le permite femeilor sa sofeze

Regele Arabiei Saudite a semnat un decret prin care le permite femeilor sa sofeze, decretul urmand sa fie implementat pana in iunie 2018, anunta AL ARABIYA TV, citata de Reuters. Grupul Women2drive a condus campaniea prin care se cere ca femeilor sa le fie permis sa sofeze in Arabia Saudita. Este singura tara araba din zona si singura din lume unde acest drept le este interzis femeilor. In toate celelalte tari arabe din Orientul Mijlociu, femeile pot conduce fara probleme. Citeste cum a inceput totul: Manal, sofatul si lupta pentru emancipare.

CCR a amanat decizia la sesizarile lui Dragnea si Tariceanu prin care cer ca sefa DNA sa fie obligata sa raspunda daca a fost acasa la Oprea

Curtea Constitutionala CCR) a amanat pentru 3 octombrie decizia in cazul sesizarilor formulate de presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, prin care cei doi cer ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sa fie obligata sa raspunda la intrebarea daca a fost sau nu acasa la Gabriel Oprea in seara celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2009 si, de asemenea, ca Parchetul General sa transmita o copie a dosarului catre comisia parlamentara de ancheta privind scrutinul din urma cu opt ani, potrivit news. ro.

Curtea Constitutionala amana decizia in sesizarile lui Dragnea si Tariceanu prin care cer constatarea unui conflict intre Parlament si Parchetul General

Curtea Constitutionala a amanat pentru 3 octombrie o decizia in privinta sesizarilor formulate de presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, prin care cei doi Curtii sa constate existenta unui conflict intre Parlament si Parchetul General, anunta Digi 24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )