Libnet.ro
UNICEF

01:06

Clipe de groaza pentru o fetita din Iasi, care a asistat la moartea mamei sale. Femeia a fost omorata in bataie

Antena3 Antena3,
Clipe de groaza pentru o fetita din Iasi, care a asistat la moartea mamei sale. Femeia a fost omorata in bataie

Momente de groaza in judetul Iasi, pentru o fetita in varsta de 9 ani, care si-a vazut propria mama murind. Potrivit Libertatea. ro, copila, a vazut cum cea care i-a dat viata. continuă pe Antena3

Pasul istoric pe care ar urma sa-l faca Germania pentru evreii din Iasi care au supravietuit Holocaustului

In ultimii 65 de ani, Germania a platit peste 70 de miliarde de dolari evreilor care au supravietuit Holocaustului, scriu jurnalistii de la NBC, care se intreaba acum daca nemtii isi vor achita.

SUA au refuzat sa acorde vize unui grup de tinere din Afganistan care dorea sa participe la un concurs international de robotica

SUA nu au acordat vize unui grup de adolescente din Afganistan care doreau sa participe la FIRST Global Challenge, un concurs international de robotica, a anuntat Washington Post. Tinerele din orasul Herat, din.

Statele Unite au refuzat sa acorde vize unui grup de adolescente din Afganistan care intentionau sa participe la un concurs international de robotica

Statele Unite au refuzat sa acorde vize unui grup de sase adolescente din Afganistan care construiesc un robot cu intentia de a participa la FIRST Global Challenge, un concurs international de robotica, scrie Washington Post.

Imagini de o violenta incredibila in centrul pentru migranti din Calais (VIDEO)

In mediul online au aparut in ultimele zile imagini de centru pentru migranti africani din Calais, Franta, in care apar scene de o violenta extrema cu batai violente intre diverse.

Premiera pentru autoritatile din Republica Moldova! Au IGNORAT receptia desfasurata cu ocazia zilei Independentei SUA

Oficialii din Republica Moldova, inclusiv seful statului, prim-ministrul si presedintele Parlamentului, nu au acordat atentie receptiei organizata de Ambasada SUA la Chisinau cu ocazia Zilei independentei SUA,.

CNAIR anunta dublarea tarifelor pentru roviniete din 4 iulie! Ce automobile sunt vizate

CNAIR, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, anunta ca din 4 iulie, tarifele de folosire si de trecere pe reteaua de autostrazi si drumuri nationale din tara, cunoscute drept.

Cine este femeia agresata de jandarmi la mitingul pentru normalitate din Cluj

Femeia luata pe sus de jandarmi, sambata, la mitingul organizatieiNoua Dreapta, de sustinere a familiei traditionale, organizat in Piata Avram Iancu din Cluj-Napoca, este Oana Mardare, actrita.

Scandal la mitingul pentru normalitate din Cluj! O tanara a fost luata pe sus de jandarmi

Cateva zeci de persoane au participat, sambata, la un miting al organizatiei Noua Dreapta, de sustinere a familiei traditionale, organizat in Piata Avram Iancu din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )