Libnet.ro
UNICEF

14:15

CNAIR anunta dublarea tarifelor pentru roviniete din 4 iulie! Ce automobile sunt vizate

B1 B1,
CNAIR anunta dublarea tarifelor pentru roviniete din 4 iulie! Ce automobile sunt vizate

CNAIR, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, anunta ca din 4 iulie, tarifele de folosire si de trecere pe reteaua de autostrazi si drumuri nationale din tara, cunoscute drept. continuă pe B1

CNAIR anunta scumpirea rovinietelor pentru unele vehicule comerciale incepand cu 4 iulie

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat ca, incepand cu 4 iulie, se dubleaza tarifele de utilizare si de trecere pe reteaua de autostrazi si drumuri nationale din tara noastra, denumite roviniete, cu o valabilitate de o zi, de la doi la patru euro, inclusiv TVA, pentru vehiculele destinate transportului de persoane, categoria G, cu mai mult de 9 locuri pe scaune si maximum 23 de locuri, potrivit unui comunicat de presa.

Horoscopul pentru inceputul lunii iulie, prezentat de Alina Badic alaturi de Silvana Popa (VIDEO)

Alina Badic a prezentat sambata, in cadrul emisiunii 360 de grade, horoscopul pentru inceputul lunii iulie, alaturi de Silvana Popa. in cadrul emisiunii au fost prezentate.

Editie speciala 360 de grade: HOROSCOPUL CHINEZESC pentru perioada 7 iulie - 7 august (VIDEO)

Alina Badic a prezentat in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade previziunile astrologiei chineze pentru perioada 7 iulie - 7 august, o luna a oii sub elementul.

TAP Portugal revine la Bucuresti cu zboruri catre Lisabona incepand din iulie

Compania nationala aeriana portugheza TAP Portugal reia zborurile din Bucuresti catre Lisabona, dupa ce le-a suspendat in martie 2016.

Premiera pentru autoritatile din Republica Moldova! Au IGNORAT receptia desfasurata cu ocazia zilei Independentei SUA

Oficialii din Republica Moldova, inclusiv seful statului, prim-ministrul si presedintele Parlamentului, nu au acordat atentie receptiei organizata de Ambasada SUA la Chisinau cu ocazia Zilei independentei SUA,.

Imagini de o violenta incredibila in centrul pentru migranti din Calais (VIDEO)

In mediul online au aparut in ultimele zile imagini de centru pentru migranti africani din Calais, Franta, in care apar scene de o violenta extrema cu batai violente intre diverse.

Cine este femeia agresata de jandarmi la mitingul pentru normalitate din Cluj

Femeia luata pe sus de jandarmi, sambata, la mitingul organizatieiNoua Dreapta, de sustinere a familiei traditionale, organizat in Piata Avram Iancu din Cluj-Napoca, este Oana Mardare, actrita.

Scandal la mitingul pentru normalitate din Cluj! O tanara a fost luata pe sus de jandarmi

Cateva zeci de persoane au participat, sambata, la un miting al organizatiei Noua Dreapta, de sustinere a familiei traditionale, organizat in Piata Avram Iancu din.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )