Libnet.ro
UNICEF

20:30

Clipul zilei: Cel mai rau tata din lume?

Hotnews Hotnews,
 Clipul zilei: Cel mai rau tata din lume?

Un american a fost filmat in momentul in care si-a impins copilul de 6 ani pe o rampa de skateboard. continuă pe Hotnews

Acesta este cel mai bun restaurant din lume. A primit titlul pentru a patra oara

Restaurantul Noma din Copenhaga, administrat de maestrul bucatar Rene Redzepi, a fost desemnat luni, la Londra, cel mai bun din lume de influenta revista britanica Restaurant, castigand pentru a patra oara .

SUA isi pierd suprematia in 2014: China devine cea mai mare economie din lume

Economia chineza o va depasi pana la sfarsitul anului pe cea americana, devenind cea mai mare din lume cu doi ani mai devreme anticipau economistii. Statele Unite ale Americii pierd astfel prima pozitie pentru prima data din 1872 incoace, de cand au.

Top 5 cele mai scumpe trabucuri din lume!

De la Fuente Don Arturo AnniverXario 78 de dolari/trabuc) si pana la Gurkha Black Dragon 1. 150 de dolari/trabuc), iata care sunt cele mai scumpe 5 trabucuri din lume!.

Topul celor mai bune restaurante din lume

Patru restaurante din Europa si unul din Statele Unite ale Americii se afla in topul celor mai bune unitati de profil din lume, potrivit topului San Pellegrino World039;s 50 Best Restaurant Awards . RO iti prezinta cele mai bune locuri in.

Descopera cel mai vechi altar din perioada musteriana

Viziteaza Muzeul Bardo din Tunis, cel mai vechi si mai important dintre muzeele tunisiene, unde o sa fii surprins de zeci de colectii magnifice care privesc viata si istoria locuitorilor Africii de Nord. Palatul.

A fost desemnat cel mai bun jucator din Premier League

Federatia Engleza de fotbal l-a ales, luni, in cadrul unei ceremonii la Londra, pe cel mai valoros jucator al sezonului in Premier League.

Luis Suarez, cel mai bun jucator din Anglia

Luis Suarez, atacantul uruguayan al lui Liverpool, a fost desemnat de catre Asociatia Jucatorilor Profesionisti PFA) drept cel mai bun jucator al sezonului in Anglia, scrie Mediafax. Suarez a reusit 30 de.

Cher Lloyd lanseaza cel mai emotionant videoclip din cariera, pentru piesa Sirens! Vezi AICI cum arata!

Asa cum le-a promis fanilor sai in urma cu cateva zile, Cher Lloyd a lansat astazi, 29 aprilie, videoclipul pentru.

Birourile din Bucuresti au avut cel mai bun trimestru din ultimele 21 de luni. 55% din birourile cu finalizare 2014, sunt pre-inchiriate

Cererea de spatii de birouri excluzand renegocierile si prelungirile de contracte) a ajuns la 48. 500 mp in primele 3 luni ale anului, peste 50% fiind tranzactii de pre-inchiriere. Aceasta reprezinta cea mai intensa cerere pe segmentul inchirierilor.

Faze Tari: Scoti casa la imprimanta si te muti in ea; Au existat sirenele cu adevarat? Descoperire uluitoare in Bulgaria; Sfarsit socant! A murit in timp ce isi facea un selfie si il posta pe Facebook; Cel mai murdar om din lume doarme in cenusa

Studenta, imi vand virginitatea cu 550. 000 de dolari. Elizabeth Raine, o studenta la medicina din SUA, a decis sa-si vanda virginitatea. Cu pantofii astia dansezi 1. 000 de ani. Prima pereche de pantofi stiletto din otel inoxidabil si argint costa nu mai putin de 1. 700 de dolari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )