Libnet.ro
UNICEF

22:45

Topul celor mai bune restaurante din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai bune restaurante din lume

Patru restaurante din Europa si unul din Statele Unite ale Americii se afla in topul celor mai bune unitati de profil din lume, potrivit topului San Pellegrino World039;s 50 Best Restaurant Awards . RO iti prezinta cele mai bune locuri in. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Sorici de porc invelit in crusta de coacaze si ridiche la ghiveci: top 50 cele mai bune restaurante din lume

Restaurantul danez Noma, din Copenhaga, si-a recastigat coroana in topul celor mai bune restaurante din lume dupa ce a fost detronat anul trecut de un rival spaniol.

Povestile celor mai frumoase case din Romania: ce istorii am descoperit in 2014

RO continua si in 2014 vizitele la unele dintre cele mai frumoase case din Bucuresti si alte orase importante din Romania. IATA ce povesti am descoperit in primele luni ale anului.

Top 5 cele mai scumpe trabucuri din lume!

De la Fuente Don Arturo AnniverXario 78 de dolari/trabuc) si pana la Gurkha Black Dragon 1. 150 de dolari/trabuc), iata care sunt cele mai scumpe 5 trabucuri din lume!.

Acesta este cel mai bun restaurant din lume. A primit titlul pentru a patra oara

Restaurantul Noma din Copenhaga, administrat de maestrul bucatar Rene Redzepi, a fost desemnat luni, la Londra, cel mai bun din lume de influenta revista britanica Restaurant, castigand pentru a patra oara .

Washington Post il ataca dur pe Gigi Becali: El este cel mai jignitor patron de club din lume - un fost cioban, devenit mogul de terenuri

Editorialistul Ishaan Tharoor a scris, pe blogul cotidianului Washington Post, ca din pacate cel mai jignitor patron de club din lume nu este proprietarul echipei de baschet LA Clippers, Donald Sterling, implicat intr-un scandal rasist, ci finantatorul FC Steaua Gigi Becali.

Producatorii autohtoni detin cea mai noua tehnica de vinificare din lume

Internetul si fondurile europene stau la baza cresterii spectaculoase a sectorului viti-vinicol din tara noastra, unde se regaseste cea mai noua tehnica de vinificare din lume, dupa cum ne-a spus Marian Timofti, presedintele Organizatiei Somelierilor din Romania 2011.

FOTO Concursul celor mai nereusite imagini de calatorie din toata lumea

De vreme ce exista numeroase competitii care premiaza talentul fotografic si viziunea artistica, a fost lansat si concursul celor mai urate si nereusite fotografii de calatorie. Concurenta este extrem de stransa, avand in vedere imaginile de mai jos.

Un diamant albastru, considerat cel mai mare din lume la categoria sa, va fi scos la licitatie, valorand intre 21 si 25 de milioane de dolari

Un spectaculos diamant albastru, considerat cel mai mare din lume la categoria sa, va fi scos la licitatie pe 14 mai, la Geneva. Diamantul, prelucrat in forma de para si numit The Blue, are 13,22 carate si e.

Faze tari: 10 predictii ale lui Isaac Asimov, la 50 de ani de la redactarea lor. Cate dintre acestea s-au indeplinit; Varcolacii: in mintea oamenilor care simt ca se prefac in lupi; Incredibil! Cel mai batran om din lume are 179 de ani

Chipul lui Iisus Hristos a aparut pe o clatita! Detaliul uluitor legat de ea. O clatita pregatita intr-un local din California Statele Unite) starneste uimire in lumea intreaga. Bucatarul Rafael de la Cowgirl Cafe din oraselul Norco pregatea clatite. A inceput sa pipaie pasagera de langa el in timp ce femeia dormea. Reactia insotitorilor de zbor. Un barbat care zbura de la Londra la San Francisco a inceput sa pipaie o pasagera alaturi de care calatorea. Femeia dormea si nu si-a dat.

Darth Vader de Rusia: Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA, cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov despre cel numit si Darth Vader de Rusia, potrivit Business Insider. Cine sunt persoanele si companiile supuse noilor sanctiuni impuse de Statele Unite .

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )