Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clipul zilei: Mos Craciun si prietenii sai

Hotnews Hotnews,
 Clipul zilei: Mos Craciun si prietenii sai

Sa ne reamintim de una dintre cele mai haioase gafe din televiziune :). continuă pe Hotnews

Bancul zilei: Mos Craciun, securistul bun si securistul rau

Un securist rau, un securist bun si Mos Craciun intra in restaurant. Comanda o masa plina de bucate si, cind sa inceapa, se stinge lumina. Dupa minute, se aprinde, dar masa era goala, bucatele disparusera. I: Cine le-a mancat?.

Mos Craciun la BURSA!

Minunile exista, Mos Craciun a venit pentru a 14-a oara la redactia ziarului BURSA, locul unde are unul dintre cele mai eficiente ateliere ale sale! .

Mos Craciun, acest Bau-Bau bun

Mos Craciun era, cel putin la mine in sat, un fel de Dumnezeu al copiilor mici. Era omniprezent si atotputernic. Ai spart un pahar? Adio! Nu mai vine Mos Craciun! N-ai mancat tot la masa? Adio! Nu mai vine Mos Craciun!.

Familia Nicoletei Luciu, vizitata de Mos Craciun!

Nicoleta Luciu are o familie extrem de frumoasa! Ieri, in dimineata primei zile de Craciun, vedeta, sotul si copiii ei au fost vizitati de Mos Craciun, care le-a adus o multime de cadouri! Nicoleta a imortalizat momentul si a postat mai apoi fotografia pe Facebook.

Cel mai frumos cadou adus de Mos Craciun. Sase familii au primit in dar un COPIL de Craciun

Mos Craciun a fost darnic si cu parintii anul acesta. Mai ales cu cei care asteptau un nou membru in familie. in Capitala, sase familii s-au marit in prima zi de Craciun, iar la Iasi alti trei bebelusi au.

Caravana lui Mos Craciun, bucurie pentru sute de copii dintr-o localitate vranceana

Copiii dintr-o localitate din Vrancea s-au intalnit mai devreme cu Mos Craciun. Un tanar si-a dorit sa ii faca fericiti pe toti copiii din comuna, asa ca s-a imbracat in Mos Craciun si a batut din.

Mos Craciun te asteapta maine, in centrul Chisinaului, sa-ti dea cadoul

Mos Craciun exista. Si daca nu crezi in existenta celui mai batran om din lume, poti sa te convingi venind maine in Piata Marii Adunari Nationale, la orele 13. 00, langa Pomul de Craciun, unde va avea loc evenimentul Traseul Magic cu Mos Craciun.

Pepe si-a dus fetita in vizita la Mos Craciun! Ce mare a crescut Maria!

Pepe a dus-o pe micuta Maria, fetita lui de doi ani si jumatate, sa-l cunoasca pe Mos Craciun. Aceasta a fost extrem de incantata de intalnirea pe care celebrul ei tata a imortalizat-o in cateva fotografii de colectie.

Mos Craciun exista. Povestea actorului oradean care de peste 40 de ani vine cu tolba plina de cadouri

De mai bine de 40 de ani, Ioan Oros, actor de profesie, se transforma in aceasta perioada, in cel mai iubit personaj. Recunoaste ca in mijlocul copiilor se simte cel mai bine. isi intra atat de bine in rol,incat cine ii sta in preajma are impresia ca il vede pe adevaratul Mos Craciun.

VIDEO Constanta, din perspectiva lui Mos Craciun. Cum s-a vazut orasul, din aer, la apus

Mos Craciun a invitat sa ajunga la copiii cuminti pe orice cale, dar multi dintre destinatarii cadourilor nu stiu ce vede el din sania trasa de reni. Un pasionat al filmarilor de la inaltime a mers pe urmele mosului si ne ofera imaginea feerica a unui Craciun cu temperaturi neasteptat de mari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )