Libnet.ro
UNICEF

15:00

Clipul zilei: Un pui de panda isi intalneste mama pentru prima oara dupa nastere

Hotnews Hotnews,
 Clipul zilei: Un pui de panda isi intalneste mama pentru prima oara dupa nastere

Un pui de urs panda de o luna este prezentat mamei sale, pentru prima oara de la nastere. Puiul este crescut intr-o cusca separata pentru a evita o eventuala agresiune a mamei. Associated Press). continuă pe Hotnews

Katy Perry isi alcatuieste armata pentru MTV VMA intr-un video promotional!

Artista perturba linistea unui cartier din New York in cadrul promo-ului realizat cu ocazia participarii sale la gala MTV VMA 2013, urmand exemplul lui Miley Cyrus. In cadrul videoclipului de doar 30 de secunde, foarte sugestiv de altfel, Katy Perry isi mobilizeaza fidelii KatyCats pentru a putea lua parte alaturi de ea la MTV VMA.

SkyTower isi deschide portile pentru vizitatori.

SkyTower, cea mai inalta cladire din Romania isi deschide portile pentru publicul larg timp de 2 luni. Incepand cu 9 August 2013, in fiecare zi de vineri, intre orele 11. 00, oricine doreste va avea sansa sa urce la etajul 34 al celei mai inalte cladiri din Bucuresti. Raiffeisen Property International a pregatit un etaj intreg dedicat artei, cu zone de relaxare si telescoape pentru observarea principalelor atractii ale orasului. Ajunsi in SkyTower, vizitatorii isi vor putea face fotografii .

Romanii isi inchiriaza copiii pentru cersit. Mii de minori sunt trimisi pe strazile Belgiei pentru a produce bani

Parintii romani isi inchiriaza copiii pentru a-i trimite la cersit pe strazile din orasele belgiene, scrie presa din aceasta tara. Jurnalistii descriu mecanismele prin care mii de copii romani ajung in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )