Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clotilde Armand despre criza gunoiului din Sectorul 1: Facturile transmise si neachitate sunt de 94 de milioane de lei Nu pot sa dispun plata in situatia in care stiu ca nu sunt intocmite corect

Hotnews Hotnews,
 Clotilde Armand despre criza gunoiului din Sectorul 1: Facturile transmise si neachitate sunt de 94 de milioane de lei Nu pot sa dispun plata in situatia in care stiu ca nu sunt intocmite corect

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a declarat vineri, in timpul sedintei de Consiliu Local, ca nu poate dispune plata facturilor catre Romprest, ce insumeaza 94 milioane lei, deoarece acestea nu sunt intocmite corect. Al doilea motiv este faptul ca Primaria nu dispune de banii necesari. Trebuie impreuna, si o sa implic aici Consiliul Local, sa avem o discutie cu Romprest pentru a readuce relatia intr-o situatie corecta, a afirmat Clotilde Armand. Reamintim ca de cateva zile Romprest nu mai ridica depozitele necontrolate de deseuri, din cauza ca Primaria nu si-a platit facturile. continuă pe Hotnews

Clotilde Armand: Am strans impreuna cu actori si voluntari gunoiul din piata Amzei Nu voi plati din buget ceva care deja a fost platit. Voi depune o noua plangere la Parchet

Primarul Clotilde Armand spune ca in Sectorul 1 este plin de gunoi lasat ostentativ pe strazi si trotuare de firma de salubrizare, careia ii transmite ca nu va plati din bugetul local ceva care deja a fost platit. Nu voi accepta sa fim luati de prosti de aceasta companie care emite facturi nelegale Primariei . ) Voi depune la Parchet o noua plangere, afirma Armand intr-o postare pe Facebook. Ea anunta ca a strans, miercuri dupa-amiaza, impreuna cu mai multi voluntari, inclusiv actori - printre care il mentioneaza pe Marius Manole -, gunoiul din piata Amzei.

Clotilde Armand a inceput reorganizarea primariei: Administratia Pietelor, a Scolilor si Centrul Cultural au fost defiintate

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a inceput reorganizarea institutiei pe care o conduce. La propunerea sa, Consiliul Local Sector 1 a aprobat vineri desfiintarea a trei structuri aflate in subordinea sa: Administratia Pietelor, Administratia Unitatilor de invatamant Preuniversitar si a Unitatilor Sanitare Publice si Centrul Cultural. Atributiile celor trei institutii sunt preluate de aparatul de specialitate al primarului Sectorului 1.

Clotilde Armand, acuza firma de salubritate Romprest ca factureaza servicii la suprapret

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat pe Facebook ca o firma de casa a primariei a incercat sa ne factureze recent servicii la suprapret. Asa niste zeci de milioane in plus. Prin complicitatea unor functionari publici din primarie.

Asa niste zeci de milioane in plus: Clotilde Armand dezvaluie combinatiile fostei administratii

Din pozitia de primar al sectorului 1, Clotilde Armand a initiat o campanie foarte agresiva de informare a cetatenilor dar si de initiere a unor procese impotriva vechii administratii din.

Luminitele de Craciun din Sectorul 4 se aprind sambata, la ora 18.00

Luminitele de Craciun din Sectorul 4 se aprind sambata, la ora 18. 00, a anuntat Primaria de Sector. Patru milioane de beculete colorate si peste 5. 000 de instalatii si decoratiuni luminoase vor impodobi bulevardele si intersectiile de pe principalele bulevarde.

Toate pietele din Sectorul 4 se vor redeschide, incepand de vineri

Incepand cu ziua de vineri, se vor redeschide toate pietele din Sectorul 4. Producatorii de fructe si legume isi vor putea vinde marfa in interiorul pietelor, la tarabele special amenajate, informeazp Agerpres.

Toate pietele din Sectorul 4 vor fi redeschise vineri

Toate pietele din Sectorul 4 al Capitalei vor fi redeschise de vineri, astfel ca producatorii de fructe si legume isi vor vinde marfa la tarabele amenajate in interiorul acestora, a anuntat joi administratia locala.

FOTOGALERIE Strazile din Sectorul 1, pline de gunoi. Administratia Tudorache a lasat datorii de circa 80 milioane lei, iar Romprest nu mai ridica depozitele necontrolate

De cateva zile, strazile din Sectorul 1 sunt pline de gunoi. Compania Romprest, prestatorul serviciului de salubrizare, a anuntat ca nu mai ridica depozitele necontrolate de deseuri, adica tot ce arunca oamenii pe strada, la intamplare, de la mobila, cutii, electrocasnice sau gunoi menajer desi o zi pe saptamana se ridica gratuit) deoarece Primaria Sectorului 1 nu a mai platit de 4 luni facturile. Oliver Paiusi, consilier USR Sector 1, a declarat pentru HotNews. ro ca Primaria Sectorului 1 are datorii de circa 80 milioane lei catre Romprest, lasate de vechea administratie, iar acestea nu pot fi platite fiindca nu sunt bani, dar si din cauza unor nereguli. Mai exact, tariful a fost majorat anul trecut, dar banii nu au fost prevazuti in buget, astfel ca nu s-au putut face plati din aprilie.

The Economist, despre Romania: Alegerile din aceasta duminica ar trebui sa ii ofere o platforma mai stabila

The Economist a redactat un articol despre alegerile parlamentare din Romania si situatia din ultimii ani ai tarii. Publicatia a remarcat ca scrutinul din aceasta duminica, ar trebui sa ii ofere o platforma.

Persoanele din sectorul medical vor, 80 la suta, sa se vaccineze, sustine presedintele Iohannis

Persoanele informate din zona medicala vor, in proportie de 80 la suta, sa se vaccineze, a declara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )