Libnet.ro
UNICEF

19:00

Toate pietele din Sectorul 4 se vor redeschide, incepand de vineri

B1 B1,
Toate pietele din Sectorul 4 se vor redeschide, incepand de vineri

Incepand cu ziua de vineri, se vor redeschide toate pietele din Sectorul 4. Producatorii de fructe si legume isi vor putea vinde marfa in interiorul pietelor, la tarabele special amenajate, informeazp Agerpres. continuă pe B1

Toate pietele din Sectorul 4 vor fi redeschise vineri

Toate pietele din Sectorul 4 al Capitalei vor fi redeschise de vineri, astfel ca producatorii de fructe si legume isi vor vinde marfa la tarabele amenajate in interiorul acestora, a anuntat joi administratia locala.

Pietele se deschid de vineri, 4 decembrie

Toate pietele din Sectorul 4 al Capitalei vor fi redeschise de vineri, 4 decembrie.

FOTOGALERIE Strazile din Sectorul 1, pline de gunoi. Administratia Tudorache a lasat datorii de circa 80 milioane lei, iar Romprest nu mai ridica depozitele necontrolate

De cateva zile, strazile din Sectorul 1 sunt pline de gunoi. Compania Romprest, prestatorul serviciului de salubrizare, a anuntat ca nu mai ridica depozitele necontrolate de deseuri, adica tot ce arunca oamenii pe strada, la intamplare, de la mobila, cutii, electrocasnice sau gunoi menajer desi o zi pe saptamana se ridica gratuit) deoarece Primaria Sectorului 1 nu a mai platit de 4 luni facturile. Oliver Paiusi, consilier USR Sector 1, a declarat pentru HotNews. ro ca Primaria Sectorului 1 are datorii de circa 80 milioane lei catre Romprest, lasate de vechea administratie, iar acestea nu pot fi platite fiindca nu sunt bani, dar si din cauza unor nereguli. Mai exact, tariful a fost majorat anul trecut, dar banii nu au fost prevazuti in buget, astfel ca nu s-au putut face plati din aprilie.

Persoanele din sectorul medical vor, 80 la suta, sa se vaccineze, sustine presedintele Iohannis

Persoanele informate din zona medicala vor, in proportie de 80 la suta, sa se vaccineze, a declara.

CORONAVIRUS |Austria se pregateste de o relaxare a restrictiilor: Ce reguli se vor aplica incepand din 7 decembrie

Austria va intra, incepand de luni, 7 decembrie, intr-o etapa de relaxare a restrictiilor impuse pe 17 noiembrie pentru a opri raspandirea in ritm ingrijorator a noului coronavirus, informeaza vindobona. org.

Alte trei localitati din Constanta vor intra in carantina

Localitatile Tuzla, Rasova si Aliman, vor intra in carantina incepand din data de 2 decembrie, de la ora 8. Rata de incidenta a imbolnavirilor de COVID-19 in cele trei localitati este cuprinsa.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )