Libnet.ro
UNICEF

00:07

CLOTILDE ARMAND, DESPRE SERVICIUL DE SALUBRIZARE DIN SECTORUL 1: ii asigur pe toti locuitorii Sectorului 1 ca nu vom mai trece prin situatia in care am fost luna trecuta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CLOTILDE ARMAND, DESPRE SERVICIUL DE SALUBRIZARE DIN SECTORUL 1: ii asigur pe toti locuitorii Sectorului 1 ca nu vom mai trece prin situatia in care am fost luna trecuta

Primarul Sectorului 1 din Capitala, Clotilde Armand, spune ca nu va mai tolera santajul mafiei gunoaielor, iar daca Romprest refuza sa isi onoreze obligatiile contractuale, atunci va intra alt operator, in regim de urgenta, se arata intr-un comunicat al primariei transmis, astazi catre AGERPRES. continuă pe Ziarul Bursa

VLAD VOICULESCU, DESPRE SITUATIA SPITALELOR DIN SECTORUL 1: Finantarea poate sa vina in continuare de la sectoare

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat astazi, in cazul scandalului legat de cele 4 spitalele din Sectorul 1, ca nu are nicio legatura administrarea unitatilor spitalicesti cu cine poate sa le finanteze si a precizat ca banii pot veni de la sectoare sau de la Consiliul General.

Mihai Gadea a rabufnit! Reactia incredibila a directorului Antena 3, dupa ce Clotilde Armand a taiat finantarea a 4 mari spitale

Noul primar de la Sectorul 1 face ce face, si reuseste sa genereze noi scandaluri in primarie. Primul scandalcu fima de salubrizare a fost generat prin refuzul platilor de catre Clotilde Armand. Acum unul nou genereaza controverse, polemici si oprobiul societatii civile. Clotilde Armand declara razboi spitalelor din Sectorul 1 in urma cu doua zile, .

Gabriela Firea: Luni, convocam sedinta la Sectorul 1 pentru abrogarea hotararii prin care Clotilde Armand taie finantarea spitalelor din Bucuresti!

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, o suita de actiuni ale parlamentarilor si consilierilor locali si municipali ai acestei formatiuni, in vederea anularii efectelor hotararii adoptate recent de primaria condusa de Clotilde Armand.

Scandal urias intre USRPLUS si PNL la sectorul 1. Clotilde Armand s-a dus sa-l dea afara din birou pe viceprimarul PNL

Tensiunile intre USRPLUS si PNL au explodat dupa recenta sedinta a Consiliului Local al Sectorului 1, in urma careia primarul USR Clotilde Armand i-a acuzat pe consilierii PNL ca au pactizat cu cei ai PSD.

Protest impotriva lui Clotilde Armand. Serviciile de salubrizare nu mai pot strange gunoaiele in Sectorul 1, de joi

Mai multi angajati ai Romprest au iesit in strada si cer Primariei Sectorului 1 sa achite facturile restante. Ei spun ca a fost incalcat contractul, iar preturile nu sunt deloc exagerate, asa cum sustine Clotilde Armand, edilul cu unul dintre cele mai mari bugete locale din tara.

Primarul Sectorului 1, notificare catre Romprest. Clotilde Armand: Daca aceasta companei lasa din nou gunoiul pe strazi, din 12 februarie va intra un alt operator in regim de urgenta

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Capitala, a transmis vineri o notificare caterRomprest Service S. A si sustine ca, dacaaceasta companie lasa din nou gunoiul pe strazi si refuza.

Clotilde Armand: Nu voi mai tolera santajul si amenintarile Mafiei Gunoaielor

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a acuzat din nou firma de salubrizare Romprest de santaj, spun.

Cum a reusit Clotilde Armand sa puna in pericol soarta a 750 de caini

Cearta dintre primarul sectorului 1, Clotilde Armand, si firma care are contract de salubrizare a sectorului risca sa faca noi victime colaterale.

Razboi total la Sectorul 1. Cum o va bloca Firea pe Clotilde Armand

Gabriela Firea, senator PSD si fost primar al Capitalei a comentat in exclusivitate la Antena e acuzatiile aduse de primarul general al Capitalei si de edilul Sectorului 1 Clotilde Armand, ca pe durata mandatului ar fi facut spitale din hartie creponata.

Sebastian Burduja: Sectorul 1, ultimul sector in care exista parteneriat PNL USR-PLUS si viceprimarul PNL nu are atributii. Clotilde Armand nu accepta dialogul si vine cu proiecte pe ultima suta de metri (VIDEO)

Sebastian Burduja, presedintele PNL Sector 1, a declarat ca liberalii au incercat sa lucreze in spirit de echipa si sa faca un dialog constructiv cu primarul Clotilde Armand, insa politiciana de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )