Libnet.ro
UNICEF

16:30

Clotilde Armand, linsata mediatic de primarul bolsevic Tudorache si de televiziunile de casa

România Liberă România Liberă,
Clotilde Armand, linsata mediatic de primarul bolsevic Tudorache si de televiziunile de casa

Clotilde Armand, candidatul USR-PLUS la primaria Sectorului 1 al Capitalei, a denuntat public mecani. continuă pe România Liberă

Dezbatere pe B1 TV. Principalii candidati la Primaria Sectorului 1, fata in fata. Dan Tudorache: Am inceput proiecte importante Clotilde Armand: Alegatorii sa ia in calcul realizarile, nu promisiunile (VIDEO)

Jurnalistul B1 TV Silviu Manastire i-a adus duminica, in fata telespectatorilor, pe principalii candidati la Primaria Sectorului 1, cel mai bogat sector al Capitalei. Clotilde Armand, candidata USR-PLUS sustinut.

Alegeri locale 2020 Clotilde Armand, candidata PNL si USR-PLUS la Sectorul 1, vine joi, de la ora 13.30, la interviurile HotNews LIVE

Clotilde Armand este candidata sustinuta de PNL si USR-PLUS la functia de primar al Sectorului 1 din Bucuresti. Ce solutii are pentru a opri dezvoltarea haoticaa sectorului? Va merge mai departe cu programul de reabilitare a caselor, a lifturilor si cu proiectul spitalului de peste 1. 000 de paturi? Candidata dreptei raspunde intrebarilor noastre si ale cititorilor HotNews. ro, joi, incepand cu ora 13. 30, in cadrul interviurilor HotNews Live. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatei folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Clipul viral al zilei: cum a aparut un politician care a i-a luat la misto pe USR Plus si PNL. Totul a pornit de la Clotilde Armand

Pe 19 august s-au inchis listele de candidati pentru alegerile locale din 27 septembrie. De departe, cea mai dura lupta se va da pentru Primaria Capitalei. insa, din urma vin tare si candidatii primariilor de sector, care isi manifesta nemultumirile, alaturi de acuze catre partidele rivale, in videoclipuri postate pe retelele de socializare. Un politician .

VIDEO Huiduieli la un eveniment electoral al candidatului la sectorul 1 Clotilde Armand Orban: Sa nu faceti niciodata ce fac acesti exponenti ai PSD - lipsa de civilizatie si obraznicie la maxim

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, si liderul PNL, Ludovic Orban, au fost huiduti marti seara de mai multe persoane, care au strigat M. e PNL, la un eveniment electoral. in timp ce era huiduit, Orban le-a transmis un mesaj liberalilor si celor din USR-PLS: Sa nu faceti niciodata ce fac acesti exponenti ai PSD, care arata ce a adus PSD pentru Sectorul 1 - lipsa de educatie, lipsa de civilizatie si obraznicie la maxim.

Oana Lovin Sparanghel si Adriana Bahmuteanu au facut circ la evenimentul de lansare a candidaturii lui Clotilde Armand

Adriana Bahmuteanu candidat la Primaria Sectorului 1) si Oana Lovin agitatoare PSD) au facut circ la evenimentul de lansare a candidaturii lui Clotilde Armand pentru Sectorul 1. Oana Lovin a scandat la portavoce trivialitati impotriva PNL si USR. La eveniment a fost prezent si premierul Ludovic Orban, apostorfat si el de binomul Bahmuteanu - Lovin.

Clotilde Armand, lamuriri despre accidentul de munca produs la Distrigaz, pe vremea cand era manager executiv in companie. Un om a murit atunci, iar concluzia anchetei a fost ca tot el era vinovatul (VIDEO)

Clotilde Armand, candidata la Primaria Sectorului 1, a povestit duminica, pentru B1 TV, ce s-a intamplat in 2009, cand un accident de munca produs la Distrigaz, companie in care ea era manager executiv, a dus la.

A facut Clotilde Armand afaceri cu bani publici? Explicatii despre contractele Egis cu primariile din Romania si despre compania Bechtel (VIDEO)

Jurnalistul B1 TV Silviu Manastire a avut-o invitata duminica, in emisiunea Dosar de politician, pe Clotilde Armand, candidata la Primaria Sectorul 1. Manastire a prezentat un contract incheiat de Egis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )