Libnet.ro
UNICEF

19:00

Clotilde Armand, lovitura crunta din partea PSD. Pentru ce au dat-o in judecata social - democratii?

Antena3 Antena3,
Clotilde Armand, lovitura crunta din partea PSD. Pentru ce au dat-o in judecata social - democratii?

Clotilde Armand sustine ca a fost data in judecata de Daniel Tudorache, primarul PSD al sectorului 1, pentru ca a distribuit, pe o retea sociala, date din SICAP privind achizitiile Primariei Sectorului 1. Aceasta spune ca i s-au cerut daune in valoare de 113. 000 lei. continuă pe Antena3

Pat suplimentar gratuit si 3 mese pe zi din partea casei pentru copiii de pana la 14 ani. Cum puteti beneficia de aceasta oferta?

Mare pentru cei mici este campania prin care mai multi hotelieri de pe litoralul romanesc ofera o serie de gratuitati copiilor cu varsta de pana la 14 ani. Astfel, cei mici vor putea beneficia de pat suplimentar in camera si trei mese pe zi, gratuite.

Primarul PSD Tudorache a dat-o in judecata pe Clotilde Armand pentru ca a publicat informatii despre achizitiile primariei. Cere despagubiri imense

Dan Tudorache, primarul PSD al Sectorul 1, a dat-o in judecata pe Clotilde Armand, candidatul USR la Primaria Sectorului 1, pentru ca a publicat pe Facebook date despre achizitiile Primariei Sector 1 - date din SICAP si pentru ca a dat share la investigatiile jurnalistice despre cum se duc banii cetatenilor din sector in buzunarele baietilor destepti din PSD.

Clotilde Armand anunta ca primarul Daniel Tudorache a dat-o in judecata pentru ca a scris despre achizitiile Primariei Sector 1 si ii cere daune de 113.000.000 lei

Eurodeputata USR Clotilde Armand scrie luni, intr-o postare pe Facebook, ca primarul PSD al Sectorului 1 din Bucuresti, Daniel Tudorache, a dat-o in judecata pentru ca a publicat date despre achizitiile Primariei si ii cere sa plateasca daune de 113. 000 lei.

SURSE: Nicu Marcu a primit aviz pozitiv din partea Comisiilor economice din Parlament pentru sefia ASF

ACTUALIZARE - Ramona Nicoleta Dinu, senator USR: Simulacru de audiere in Parlament pentru functia de presedinte ASF.

CORONAVIRUS |Avertisment din partea epidemiologilor: Revenirea la normalitate este posibila numai cu conditia scaderii constante a numarului de cazuri si a deceselor Ce recomandari fac specialistii

Cresterea numarului zilnic de infectari cu noul coronavirus ii ingrijoreaza pe specialistii din domeniul sanatatii. Reprezentantii Societatii Romane de Epidemiologie avertizeaza ca in conditiile in ca.

PSD: Pentru toamna, se anunta un nou val de scumpiri

PSD acuza guvernantii ca alimentele s-au scumpit, in timp ce ei isi dau singuri salarii mai mari.

Un pensionar din Dolj, arestat pentru relatii sexuale cu doua surori de 14 si 16 ani. Cu cea mare a facut un copil

Un barbat de 69 de ani din Dolj a fost arestat pentru act sexual cu doua surori de 14 si 16 ani. Fata de 16 ani a ramas insarcinata cu barbatul si a si nascut. Copilul are un an.

Bataie de joc? Cat mai au de asteptat bucurestenii din Drumul Taberei pentru inaugurarea metroului

Metroul din Drumul Taberei e un proiect taraganat de ani de zile, iar bucurestenii din acea zona si-au cam pierdut rabdarea. Ultimul termen promis pentru inaugurare era 30 iunie. Dar.

Zid din Spania, magnet pentru sinucigasi romani. Pana acum doi conationali au fost la un pas sa moara acolo

Un roman a fost salvat, duminica seara, de pompierii din Malaga, dupa ce s-a urcat pe un zid inalt de 7 metri si a amenintat ca va sari in gol. in urma cu cateva zile, un roman a cazut de pe aceeasi sectiune a zidului Velez-Malaga si a ajuns de urgenta la spital.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )