Libnet.ro
UNICEF

21:45

Clotilde Armand a publicat o lista cu odrasle PSD-ALDE in functii publice: Sper sa fie de folos Guvernului Orban

Hotnews Hotnews,
 Clotilde Armand a publicat o lista cu odrasle PSD-ALDE in functii publice: Sper sa fie de folos Guvernului Orban

Europarlamentarul USR Clotilde Armand a publicat, pe Facebook, o lista cu copiii liderilor PSD si ALDE care ocupa diferite functii publice. Mihnea Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase a demisionat din functia de consilier onorific in aparatul Executivului, iar Tudor Buzatu, fiul liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a renuntat singur la postul de secretar de stat. continuă pe Hotnews

Odrasle PSD-ALDE in functii publice. Clotild Armand a publicat lista completa a pilelor angajate in institutiile statului

Europarlamentarul USR Clotilde Armand a publicat, joi, pe Facebook, o lista cu copiii liderilor PSD si ALDE angajati in institutiile statului. Asa numitele pile, de care guvernul PNL a promis ca va scapa in sc.

Lista cu odraslele PSD-ALDE din functii publice. Clotilde Armand: Sper sa-i fie de folos Guvernului Orban

Europarlamentarul USR Clotilde Armand a publicat joi, pe Facebook, o lista cu mai multi copii ai unor membri PSD sau ALDE, care ar fi in momentul de fata angajati in functii publice.

Lista completa cu fiii si fiicele membrilor PSD si ALDE in functii publice. Clotilde Armand, dezvaluiri de ultima ora

Clotilde Armand a dezvaluit cine sunt fiii si fiicele membrilor PSD si ALDE care ocupa functii publice. Europarlamentarul USR a facut publica lista completa pe contul personal de Facebook, la doar o zi dupa ce in Monitorul Oficial a aparut decizia de eliberare din functia de consilier onorific a lui Mihnea Daniel Nastase, fiul lui .

Orban si depesedizarea angajarilor in functii publice: premierul vrea concursuri transparente si monitorizare ca la Bacalaureat

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca doreste schimbarea procedurilor de organizare a concursurilor pentru ocuparea de functii publice, sustinand ca proba orala ar trebui sa se desfasoare dupa modelul de la bacalaureat, cu camere de luat vederi.

BVB a publicat lista completa a candidatilor pentru noul consiliu de administratie, 12 oameni au intrat in cursa

12 persoane candideaza pentru noul consiliu de administratie al Bursei de Valori Bucuresti BVB), - Radu Hanga, Dragos Neacsu si Dan Paul - vizeaza pozitia de presedinte, se arata in lista publicata astazi la bursa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )