Libnet.ro
UNICEF

16:01

BVB a publicat lista completa a candidatilor pentru noul consiliu de administratie, 12 oameni au intrat in cursa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB a publicat lista completa a candidatilor pentru noul consiliu de administratie, 12 oameni au intrat in cursa

12 persoane candideaza pentru noul consiliu de administratie al Bursei de Valori Bucuresti BVB), - Radu Hanga, Dragos Neacsu si Dan Paul - vizeaza pozitia de presedinte, se arata in lista publicata astazi la bursa. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Zi decisiva pentru noul Executiv! Basescu: Daca Guvernul trece, Iohannis poate fi declarat Presedinte al Romaniei inca de azi

Traian Basescu si-a oferit parerea avizata despre votul de investire al noului Guvern, la carma caruia se afla Ludovic Orban. Momentul decisiv va avea loc luni, pe 4 noiembirie. Fostul presedinte al tarii a declarat ca daca va trece Guvernul, Klaus Iohannis ar putea deja sa fie declarat presedinte al Romaniei, inca de astazi. Mai .

Donald Tusk, mesaj de felicitare in limba romana pentru noul premier Ludovic Orban

PresedinteleConsiliului European, Donald Tusk,l-a felicitat pe noul premier Ludovic Orban, pentru numirea sa in functia de prim-ministru al Romaniei, intr-un mesaj postat pe Twitter in limba.

Ramona Ioana Bruynseels, avertisment pentru noul Guvern

Ramona Ioana Bruynseels atrage atentia ca noul Guvern este rezultatul unor trocuri politice si de aceea nu este unul solid. Candidatul umanistilor pentru alegerile prezidentiale pune astfel sub semnul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )