Libnet.ro
UNICEF

21:30

Clotilde Armand, reactie virulenta dupa esecul lui Dan Barna la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Clotilde Armand, reactie virulenta dupa esecul lui Dan Barna la prezidentiale

Europarlamentara USR Clotilde Armand s-a dezlantuit la cateva ore dupa esecul lui Dan Barna in alegerile prezidentiale. Acum, terminam si noi cu smiorcaiala post alegeri si ne apucam serios de. continuă pe Antena3

Ciolos, intrebat de reporterul B1.ro, daca se pregateste o schimbare de conducere a aliantei cu PLUS dupa esecul lui Barna la alegeri: Nu avem ce presedintie sa impartim Barna: Povestea merge mai departe

Liderii USR-PLUS dezmint informatiile potrivit carora in cadrul Aliantei s-ar negocia o schimbare de conducere dupa esecul lui Dan Barna din primul tur al alegerilor prezidentiale. Totul, in contextul.

Clotilde Armand, dupa aflarea scorului obtinut de Dan Barna: Terminam si noi cu smiorcaiala post alegeri si ne apucam serios de treaba?

Europarlamentarul USR Clotilde Armand le-a cerut colegilor sa termine cu smiorcaiala post alegeri si sa se apuce de treaba, pentru ca urmeaza noi lupte politice.

Clotilde Armand: Terminam si noi cu smiorcaiala?

Europarlamentarul USR Clotilde Armand a scris, luni dimineata, pe Facebook, ca formatiunea sa trebuie sa termine cu smiorcaiala si sa se apuce de treaba, in contextul in care candidatul Alinatei USR-PLUS a ratat accesul in turul doi al prezidentialelor, obtinand doar 15% dintre voturi.

Clotilde Armand semnaleaza cazuri de romani din diaspora care au trimis votul la Consulatul din Bonn si acum sunt informati ca votul nu este valabil, deoarece a fost trimis prea tarziu

Clotilde Armand USR) semnaleaza ca un roman din Germania i-a transmis ca exista mai multe cazuri de voturi prin corespondenta trimise la Consulatul Romaniei din Bonn iar votantii ar fi primit raspunsul ca votul lor nu ar fi valabil, deoarece a ajuns prea tarziu.

Dan Barna, dupa esecul aliantei USR PLUS la prezidentiale: imi asum intreaga responsabilitate. La locale facem mai bine

Dan Barna sustine o conferinta de presa, la ora 12. 00,dupa esecul pe care l-a avut alianta USR PLUS la alegerilede duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale.

CTP, reactie neasteptata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Ce se intampla cu PSD-UL. Castigul e mare

Jurnalistul a marcat cateva puncte cheie ale alegerilor prezidentiale de duminica, pe 10 noiembrie 2019, spunand si ce reprezinta scrutinul pentru partidele politice, precum PSD sau USR. CTP a avut o reactie neasteptata despre alegerile din urma cu o zi si a facut mai multe declaratii, in acest sens. CTP, reactie neasteptata dupa primul tur .

Mihai Sturzu, reactie surprinzatoare dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Pe cine planuieste fostul membru al trupei HI-Q in turul 2

Surprize, surprize! Mihai Sturzu si-a lovit prietenii de pe retelele de socialiare cu cateva afirmatii. Ce parerea are despre candidatii la alegerile prezidentiale si pe cine va vota in turul doi? Majoritatea fanilor sai au ramas socati de decizia sa. Mihai Sturzu, reactii incredibile dupa primul tur al alegerilor Mihai Sturzu, desi a renuntat la .

Dan Barna, dupa esecul aliantei USR-PLUS la prezidentiale: imi asum intreaga responsabilitate. La locale facem mai bine

Dan Barna a declarat, intr-o conferinta de presa, ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru esecul pe care l-a avut alianta USR PLUS la alegerilede duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale, si a declarat ca toata sustinerea partidului merge acum catre Klaus Iohannis.

Tensiuni in USR dupa esecul lui Dan Barna la alegeri. Cosette Chichirau: Ar putea veni niste oameni proaspeti in fruntea partidului. Neasumarea guvernarii a fost o greseala (VIDEO)

Scandal in USR, dupa ce Dan Barna a ratat prezenta in turul doi. Mai multi lideri au inceput deja sa il critice pe seful formatiunii si i-au reprosat candidatului la alegerile prezidentiale atitudinea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )