Libnet.ro
UNICEF

00:07

Clotilde Armand: Terminam si noi cu smiorcaiala?

Hotnews Hotnews,
 Clotilde Armand: Terminam si noi cu smiorcaiala?

Europarlamentarul USR Clotilde Armand a scris, luni dimineata, pe Facebook, ca formatiunea sa trebuie sa termine cu smiorcaiala si sa se apuce de treaba, in contextul in care candidatul Alinatei USR-PLUS a ratat accesul in turul doi al prezidentialelor, obtinand doar 15% dintre voturi. continuă pe Hotnews

Clotilde Armand, dupa aflarea scorului obtinut de Dan Barna: Terminam si noi cu smiorcaiala post alegeri si ne apucam serios de treaba?

Europarlamentarul USR Clotilde Armand le-a cerut colegilor sa termine cu smiorcaiala post alegeri si sa se apuce de treaba, pentru ca urmeaza noi lupte politice.

Clotilde Armand, reactie virulenta dupa esecul lui Dan Barna la prezidentiale

Europarlamentara USR Clotilde Armand s-a dezlantuit la cateva ore dupa esecul lui Dan Barna in alegerile prezidentiale. Acum, terminam si noi cu smiorcaiala post alegeri si ne apucam serios de.

Clotilde Armand semnaleaza cazuri de romani din diaspora care au trimis votul la Consulatul din Bonn si acum sunt informati ca votul nu este valabil, deoarece a fost trimis prea tarziu

Clotilde Armand USR) semnaleaza ca un roman din Germania i-a transmis ca exista mai multe cazuri de voturi prin corespondenta trimise la Consulatul Romaniei din Bonn iar votantii ar fi primit raspunsul ca votul lor nu ar fi valabil, deoarece a ajuns prea tarziu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )