Libnet.ro
UNICEF

23:16

Clubul Rockstadt din Brasov isi suspenda temporar activitatea: Aceeasi categorie de burete la izolarea fonica precum cel folosit in clubul Colectiv din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Clubul Rockstadt din Brasov isi suspenda temporar activitatea: Aceeasi categorie de burete la izolarea fonica precum cel folosit in clubul Colectiv din Bucuresti

Clubul Rockstadt din Brasov a anuntat ca isi suspenda temporar activitatea, dupa ce a constatat ca buretele folosit la izolarea fonica face parte din aceeasi categorie de burete folosit in clubul Colectiv din Bucuresti, potrivit unui anunt postat pe pagina de Facebook a clubului. continuă pe Hotnews

Barul La Baza, din Iasi, anunta ca isi suspenda temporar activitatea:Nu vrem sa mai punem pe nimeni in pericol, chiar daca legea permite acest lucru

Barul La Baza din Iasi a anuntat luni, intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, ca isi suspenda activitatea timp de circa 2-3 luni pentru a efectua lucrarile necesare astfel incat sa aiba garantia celor de la ISU ca nu reprezetam un pericol. Responsabilii barului precizeaza ca unitatea dispune de 2 iesiri separate, dintre care una dubla, si stingatoare, insa considera au fost ignoranti si in consecinta iresponsabili. Nu vrem sa mai punem pe nimeni in pericol, chiar daca legea permite acest lucru, mai arata La Baza.

Hangover Club din Bucuresti isi suspenda activitatea pana ce ISU publica dotarile necesare pentru prevenirea situatiilor de urgenta

Inca un bar din centrul Bucurestiului, Hangover, isi suspenda activitatea, dupa Tragedia de la Colectiv, in asteptarea unui raspuns din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta privind dotarile necesare.

Opera Nationala din Bucuresti isi suspenda reprezentatiile in acest weekend

In urma accidentului tragic petrecut vineri seara la Clubul Colectiv din Bucuresti, Opera Nationala a ales sa-si suspende reprezentatiile din acest weekend, in semn de solidaritate cu victimele si familiile celor raniti in incendiu.

Clubul Rockstadt se inchide: are izolatie fonica din acelasi burete care a provocat tragedia la Bucuresti

Oficialii clubului Rockstadt din Brasov au anuntat ca isi inchide portile, pe pagina de Facebook. Iata anuntul administratorilor clubului:.

Clubul Expirat din Bucuresti se va inchide, anunta proprietarul: De astazi nu mai pot sa-mi asum vieti. Sau poate pot. Om vedea / Nu a murit, nu a patit nimeni nimic grav in acesti ani

Omul de afaceri Andrei Sosa anunta, intr-o postare pe Facebook, ca va inchide Clubul Expirat din Bucuresti, in urma tragediei de vineri din Clubul Colectiv. Imi cer scuze si imi asum, din 2003 am pus viata a mii de oameni in pericol. Weekend de weekend. Si cate-odata si in timpul saptamanii, isi incepe Andrei Sosa postarea in care isi anunta demisia si inchiderea clubului.

Numar de urgenta pentru familiile celor aflati in clubul Colectiv din Capitala - 021.206.92.91

Raed Arafat, seful Departamentului pentru situatii de urgenta din MAI, a anuntat ca un numar de telefon de urgenta - 021. 91 - este disponibil pentru familiile celor aflati vineri seara in clubul Colectiv din Capitala, unde a avut loc un incendiu puternic, soldat cu zeci de morti si raniti.

Reactie prompta a lui Iohannis dupa explozia in clubul Colectiv din Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie prompta dupa explozia in clubul Colectiv din Bucuresti si a transmis compasiune familiilor afectate de tragedie.

HARTA Locul tragediei de vineri noaptea: clubul Colectiv din Bucuresti, strada Tabacarilor

O explozie a ucis cel putin 18 oameni vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, situat pe strada Tabacarilor numarul 7. In acest club, sute de tineri urmau sa participe la lansarea ultimului album al trupei Goodbye to Gravity.

ULTIMA ORA Explozie urmata de un incendiu in clubul Colectiv din Bucuresti: 25 de morti, cel putin 88 de raniti

Mai multe persoane au decedat si alte zeci au fost ranite in urma unei explozii, urmata de un incendiu, care a avut loc, vineri seara, in clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei, unde la acel moment se aflau aproximativ 200 de oameni. 10 Ministrul de Interne Gabriel Oprea si secretarul de stat Raed Arafat au anuntat ca sunt 25 de morti si cel putin 88 de raniti Este o mare tragedie. Este celula de criza la nivelul Guvernului. E alarma generala in MAI. L-am informat si pe dl presedinte Iohannis. Sunt 25 de morti, toate fortele disponibile, a declarat Oprea.

Campionul Octavian Remus Mihaita a murit intr-o sala de fitness din Brasov

Octavian Remus Mihaita, multiplu campion balcanic la culturism, a murit dupa ce i s-a facut rau in timp ce se antrena, intr-o sala de fitness din Brasov.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.298 seconds )