Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cluj: Un pompier a fost ranit dupa explozia unei cutii suspecte

B1 B1,
Cluj: Un pompier a fost ranit dupa explozia unei cutii suspecte

Un pompier din Cluj a fost ranit in urma exploziei unui obiect care semana cu o cutie de bijuterii. Totul s-a intamplat in momentul in care pompierul iesea de la serviciu. Acesta a observat langa masina sa o. continuă pe B1

UPDATE Cluj: Ofiter ISU, ranit de explozia unei cutii de lnga masina sa / SRI a fost solicitat pentru expertiza

Un ofiter ISU a fost ranit usor de explozia unui dispozitiv artizanal care era intr-o cutie de mici dimensiuni de langa masina sa, a declarat Raed Arafat, seful Departamentului pentru situatii de urgenta. Acesta iesise din tura, iar masina sa era parcata in apropiere, potrivit lui Arafat. Ofiterul ISU a gasit o cutie langa masina si, cand a ridicat-o, aceasta a explodat. 29 Serviciul Roman de Informatii a fost solicitat pentru a oferi expertiza. 03 Ion Moldovan, seful ISU Cluj: Subofiterul este intr-o stare stabila, este speriat foarte tare.

UPDATE Cluj: Ofiter ISU, ranit de explozia unei cutii de lnga masina sa

Un ofiter ISU a fost ranit usor de explozia unui dispozitiv artizanal care era intr-o cutie de mici dimensiuni de langa masina sa, a declarat Raed Arafat, seful Departamentului pentru situatii de urgenta.

Un ofiter ISU din Cluj a fost ranit intr-o explozie. Cazul a fost preluat de DIICOT si SRI

Un ofiter angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj ISU) a fost ranit de explozia unui dispozitiv artizanal. Barbatul a fost dus la Urgenta si se afla in afara oricarui pericol.

Un ofiter ISU din Cluj a fost ranit intr-o explozie

Un ofiter angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj ISU) a fost ranit de explozia unui dispozitiv artizanal. Barbatul a fost dus la Urgenta si se afla in afara oricarui pericol.

Cluj: Cum plutesc masinile, dupa inundatia provocata de o ploaie de numai 30 de minute (VIDEO)

Strazile din Cluj-Napoca au fost inundat dupa o ploaie de numai 30 de minute, orasul fiind paralizat. Astfel, un clujean a publicat pe pagina sa de Facebook un videoclip in care se vad masinile inundate, iar.

Arges: Un cetatean italian a fost ranit intr-un accident rutier

Un italian, in varsta de 60 de ani, si prietena sa, in varsta de 34 de ani, au ajuns la spital, dupa ce au fost loviti in plin de o masina, la Curtea de Arges. Victimele se aflau pe un moped, iar.

FOTO Cum arata autorul tentativei de jaf de la o banca din Cluj. Barbatul a fost surprins de camerele video

Autorul tentativei de jaf armat de la o sucursala a CEC Bank din Cluj a fost surprins de camerele video ale bancii. Barbatul a fost dat in urmarire de Politie.

Unul dintre cei mai vechi caricaturisti americani a fost concediat dupa mai multe desene critice la adresa lui Donald Trump (FOTO)

Caricaturistul american Rob Rogers a fost concediat de la Pittsburgh Post-Gazette dupa 25 de ani de cand activeaza la reputata publicatie. Acesta afirma ca destituirea merge impotriva esentei libertatii.

Un medic a fost retinut dupa ce a batut un record pentru spaga: A luat mita de 131 de ori in doar trei luni

Desi salariile medicilor au mai crescut in ultima perioada, mita in schimbul serviciilor medicale nu a disparut din spitale. Un medic din Slobozia a fost retinut joi, procurorii acuzandu-l ca a luat mita de.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )