Libnet.ro
UNICEF

08:16

Unul dintre cei mai vechi caricaturisti americani a fost concediat dupa mai multe desene critice la adresa lui Donald Trump (FOTO)

B1 B1,
Unul dintre cei mai vechi caricaturisti americani a fost concediat dupa mai multe desene critice la adresa lui Donald Trump (FOTO)

Caricaturistul american Rob Rogers a fost concediat de la Pittsburgh Post-Gazette dupa 25 de ani de cand activeaza la reputata publicatie. Acesta afirma ca destituirea merge impotriva esentei libertatii. continuă pe B1

Doliu in fotbalul romanesc! A murit unul dintre cei mai indragiti sportivi

Gheorghe Hurloi a incetat din viata la varsta de 62 de ani. Acesta a fost doborat de o agresiva forma de cancer la ficat. Gheorghe Hurloi era nascut pe 24 octombrie 1955. El a fost fotbalist la U.

FOTO Arheologii dezgroapa istoria din jurul uneia dintre cele mai vechi biserici din cetatea lui Mircea cel Batran. Ce obiecte de valoare au fost gasite

Aheologii din Targoviste au realizat noi descoperiri de mare valoare, cel putin istorica, la Curtea Domneasca din fosta Cetate de Scaun a Tarii Romanesti. Arheologii au descoperit zec morminte, oseminte si mai multe podoabe. Vechime lor este de sute de ani, spun specialistii si au fost dezgropate de la baza Bisericii Sf. Vineri, unul dintre cele mai vechi edificii religioase cunoscute pana in prezent, in Targoviste.

Profesorul care antreneaza olimpici.A fost visul meu sa predau la cel mai desconsiderat liceu

Gheorghe Butuc 42 de ani), profesor la Seminarul Teologic Ortodox Sf. Apostol Andrei din Galati, este unul dintre cei mai prodigiosi dascali galateni. De sapte ani pregateste elevii care participa la Olimpiada Nationala de Religie si a castigat cu ei zeci de medalii.

CUTREMUR la EXATLON: Relatie BOMBA intre cel mai popular RAZBOINIC si o cunoscuta vedeta TV! Nu au mai ascuns NIMIC

Unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Exatlon este Stefan Floroaica, in varsta de 25 de ani. Concurentul a primit dupa eliminare numeroase mesaje surpriza de la multe fane, printre care se numara si Iuliana de.

Paul Gancea, unul dintre patronii clubului Colectiv: Am ramas uimit, nu stiam de artificii

Paul Gancea, unul dintre patronii clubului Colectiv, a declarat luni, in timpul audierilor de la Tribunalul Bucuresti, ca a ramas uimit cand a aflat de la un barman ca incendiul din seara zilei 30 octombrie.

TOP 10 cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial 2018

Doamnelor si domnisoarelor, pregatiti-va sa ii descoperiti pe cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial din 2018. Competita a debutat saptamana trecuta in Rusia, iar pana la jumatatea lunii iulie vom avea parte de meciuri incendiare in fiecare zi.

Doliu in fotbalul romanesc! Un jucator de legenda a fost rapus de cancer

La doar 62 de ani, o boala grea l-a rapus pe unul dintre cei care au scris istoria fotbalului bistritean. Gheorghe Hurloi a murit duminica, in urma unei tumori la ficat. in urma lui raman pagini intregi din.

VIDEO SUA: Atac armat la un festival de arte din New Jersey: cel putin 20 de raniti; unul dintre atacatori a fost ucis

Cel putin 20 de persoane, printre care si un baiat de 13 ani, au fost ranite intr-un atac armat comis la un festival din Trenton, statul american New Jersey, scrie News. ro citand BBC.

Care sunt cei mai iuti ardei din lume si de unde provin

Cel mai iute ardei din lume a fost creat anul trecut si este considerat prea periculos pentru consumul uman, in starea sa pura. Al doilea cel mai iute ardei din lume, care a detinut recordul de iuteala pana in 2017, a trimis deja oameni in spital.

Cei mai periculosi pesti in alimentatie. Speciile care pot provoca intoxicatii sau alergii extrem de grave dupa ce sunt gatiti

In timpul vacantelor exotice, tot mai cautate in sezonul estival sau in afara acestuia, turistii sunt sfatuiti sa fie atenti si la pestii pe care ii pescuiesc si uneori ii gatesc.

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )