Libnet.ro
UNICEF

09:15

Clujenii protesteaza, din nou, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Clujenii protesteaza, din nou, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana

Sute de clujeni au anuntat, pe Facebook, ca vor participa la protestele de azi, 13 octombrie, de la ora 17. 30, in Piata Unirii impotriva inceperii proiectului minier de la Rosia Montana. La protest vor lua parte si studentii. continuă pe Adevărul

Sirenele pentru situatii de urgenta s-au declansat din nou la Galati. Alarma a fost falsa.

Sirenele pentru situatii de urgenta din Galati s-au declansat din nou, sambata, din motive tehnice, informeaza Mediafax. Sirenele pentru situatii de urgenta s-au declansat la orele pranzului, alarmele functionand aproximativ 20 de secunde. Colonelul Daniel Adochitei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati a declarat ca noile echipamente instalate dupa incidentul din 7 octombrie, cand sirenele s-au declansat din cauza unei defectiuni, au fost resetate, declansandu-se .

Cazul decoratiei lui Laszlo Tokes va fi discutat din nou peste o saptamana

Cazul decoratiei lui Laszlo Tokes va fi discutat din nou peste o saptamana de comisia de onoare a Ordinului Steaua Romaniei. Nu a putut fi luata inca o decizie, deoarece patru dintre cei sapte membri ai.

Fostul presedintele pakistanez Pervez Musharraf, arestat din nou

Politia pakistaneza a anuntat, ieri, ca l-a arestat din nou pe fostul presedinte Pervez Musharraf, care tocmai fusese eliberat pe cautiune in alt dosar, dupa aproape sase luni de domiciliu fortat.

Clubul Steaua, din nou in silenzio stampa: Reghe nu mai vorbeste cu presa.

Jucatorii si membrii stafului echipei Steaua Bucuresti au decis sa intre in silenzio stampa incepand de joi, iar informarea suporterilor despre activitatile zilnice se va face pe site-ul oficial al clubului si pe pagina de Facebook, potrivit Mediafax. FC Steaua a anuntat ca va onora obligatiile contractuale cu institutiile media detinatoare de drepturi pentru Liga I, Cupa Romaniei si Liga Campionilor. Reghe s-a suparat din nou pe presa, dupa ce a aparut in ziare un nou incident in care .

VIDEO Sibienii, din nou in strada pentru Rosia Montana

Aproximativ 100 de persoane au protestat din nou duminica, la Sibiu, la adresa demararii exploatarii miniere de la Rosia Montana.

Coreea de Nord ameninta din nou SUA cu un RAZBOI TOTAL.

Coreea de Nord a indemnat Statele Unite sa puna capat manevrelor militare si santajului nuclear, pentru a evita un razboi total, relateaza Mediafax. Intr-o amenintare abia voalata cu atacuri impotriva Statelor Unite, Comisia Nationala nord-coreeana pentru Aparare NDC), prezidata de Kim Jong-un, liderul regimului, a declarat, citata intr-un comunicat, ca este necesar ca Washingtonul sa puna capat politicii sale ostile fata de Phanian, daca vrea pace in Peninsula Coreea si pe teritoriul .

Laszlo Tokes, reales presedinte al CNMT, anunta ca va candida din nou la PE si va lupta pentru autonomie

Eurodeputatul Laszlo Tokes, reales sambata presedinte al Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania, a anuntat ca va candida pentru un nou mandat in Parlamentul European, fie in numele unei coalitii a partidelor maghiare, fie ca independent, fie in alta formula, relateaza Mediafax.

Tokes, reales presedinte al CNMT, anunta ca va candida din nou la PE si va lupta pentru ...

Eurodeputatul Laszlo Tokes, reales sambata presedinte al CNMT, a anuntat ca va candida pentru un nou mandat in Parlamentul European, informeaza Mediafax. Cei 120 de delegati care au participat sambata la Adunarea Generala a Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania CNMT) l-au reales in unanimitate pe eurodeputatul Laszlo Tokes in functia de presedinte. Dup realegerea sa, Tokes a spus ca CNMT va continua, spre deosebire de UDMR, lupta pentru autonomia maghiarilor din Bazinul .

Sirenele pentru situatii de urgenta din Galati s-au declansat din nou

Sirenele pentru situatii de urgenta amplasate pe mai multe cladiri din municipiul Galati s-au declansat din nou, astazi, la orele pranzului, din motive tehnice, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) spunand ca echipamentele au fost resetate, iar declansarea sirenelor s-a produs automat, potrivit Antena 3.

Rovana Plumb a obtinut din nou sefia Organizatiei de Femei a PSD.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, care conduce din 2005 Organizatia de Femei a PSD, a fost reconfirmata pentru un nou mandat, sambata, la Conferinta Nationala a Organizatiei Femeilor Social-Democrate, care s-a desfasurat la Iasi, informeaza Mediafax. Rovana Plumb, singura care si-a depus candidatura la sefia Organizatiei de Femei a PSD, a fost validata in unanimitate, prin vot deschis, de cele aproximativ 1. 000 de participante la Conferinta Nationala a Organizatiei Femeilor Social-Democrate, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2246 seconds )