Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cluj-Napoca, intr-un top 20 al celor mai frumoase orase europene cu mai putini turisti

Hotnews Hotnews,
 Cluj-Napoca, intr-un top 20 al celor mai frumoase orase europene cu mai putini turisti

Cluj-Napoca a fost inclus de CNN intr-un top 20 al celor mai frumoase orase din Europa care nu sunt sufocate de turisti, fiind descris drept o destinatie ideala pentru city break. continuă pe Hotnews

HOROSCOP. Topul celor mai infidele zodii. Tu pe cine ai acasa?

Cand esti implicat intr-o relatie de cuplu, una din intrebarile care te preocupa este cat iti este de fidel. Iata un top al celor mai infidele zodii alcatuit de astrologii site-ului keen. com.

De ce trenurile nu ajung intr-unul dintre cele mai celebre orase europene

Strazi cu marmura alba alunecoasa, cele mai groase ziduri de aparare, cea mai lata strada de final de Ev Mediu si una dintre cele mai vechi farmacii europene sunt cateva dintre lucrurile care uimesc in celebrul oras Dubrovnik din sudul Croatiei. Partea si mai uimitoare tine de faptul ca acum trei decenii, un asediu inutil a facut ca trei sferturi dintre cladiri sa fie lovite de obuze, iar multe strazi erau in ruine. Orasul a fost refacut si atrage peste un milion de turisti pe an, dar un amanunt mai putin cunoscut este ca trenul nu ajunge aici, desi vorbim de unul dintre cele mai vizitate orase din sudul Europei. in articol puteti citi despre trenurile din Croatia, despre frumosul Dubrovnik si despre lipsa legaturii feroviare.

Galeria celor mai sangerosi criminali in serie din ultimul secol care au ingrozit Romania si cum si-au executat victimele

Romania a fost ingrozita, in ultimul secol, de fapte macabre, in galeria celor mai sangerosi criminali aflandu-se si Ion Rimaru, devenit notoriu in urma modului dement in care a savarsit faptele. in istoria criminalisticii romanesti, la loc de cinste se afla si Rimaru tatal, Berila, dar si un violator si asasin de baieti.

in ce top intocmit de CNN a fost inclus orasul Cluj-Napoca

Cluj-Napoca a fost inclus in clasamentul cu cele mai frumoase orase din Europa care nu sunt sufocate de turisti, intocmit de CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )