Libnet.ro
UNICEF

01:06

HOROSCOP. Topul celor mai infidele zodii. Tu pe cine ai acasa?

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Topul celor mai infidele zodii. Tu pe cine ai acasa?

Cand esti implicat intr-o relatie de cuplu, una din intrebarile care te preocupa este cat iti este de fidel. Iata un top al celor mai infidele zodii alcatuit de astrologii site-ului keen. com. continuă pe Antena3

Cluj-Napoca, intr-un top 20 al celor mai frumoase orase europene cu mai putini turisti

Cluj-Napoca a fost inclus de CNN intr-un top 20 al celor mai frumoase orase din Europa care nu sunt sufocate de turisti, fiind descris drept o destinatie ideala pentru city break.

Galeria celor mai sangerosi criminali in serie din ultimul secol care au ingrozit Romania si cum si-au executat victimele

Romania a fost ingrozita, in ultimul secol, de fapte macabre, in galeria celor mai sangerosi criminali aflandu-se si Ion Rimaru, devenit notoriu in urma modului dement in care a savarsit faptele. in istoria criminalisticii romanesti, la loc de cinste se afla si Rimaru tatal, Berila, dar si un violator si asasin de baieti.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 2 august. Sagetatorii trebuie sa fie atenti la ce mananca, Taurii primesc ajutor acasa

Iata pentru VINERI 2 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 3 august. Racii sunt entuziasmati, Berbecii sunt in impas

Iata pentru SAMBATA 3 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 1 august. Racii isi gasesc raspunsul in iubire, Taurii trebuie sa creada in ei

Iata pentru JOI 1 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 IULIE Oil Terminal -- liderul cresterilor de la BVB

Actiunile Oil Terminal OIL) au cunoscut un avans de 3,88%, in intervalul 23 - 30 iulie, urcand astfel pe prima pozitie in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )