Libnet.ro
UNICEF

10:30

Clujul, orasul cu cele mai scumpe chirii din tara. 400 de euro pentru un apartament cu doua camere

Adevărul Adevărul,
Clujul, orasul cu cele mai scumpe chirii din tara. 400 de euro pentru un apartament cu doua camere

Suma medie solicitata pentru un apartament cu doua camere de tip confort 1 construit intre anii 1980 si 2000) din Cluj-Napoca s-a mentinut la valoarea de 400 de euro pe luna in ultimul trimestru din 2018. La Bucuresti, pretul scade putin 370 de euro), in timp ce la Iasi, Timisoara si Brasov se ajunge la 300 de euro. continuă pe Adevărul

Bucurestiul, printre cele mai poluate orase din Europa

Mii de masini circula zilnic prin Bucuresti, iar multe dintre ele lasa dare de noxe in urma lor. Fabricile din zonele industriale sunt si ele un factor pentru care orasul este poluat. Dar nu doar acestea sunt.

Meteorologii avertizeaza. Fenomene periculoase, in mai multe zone din tara. Soferii trebuie sa aiba mare grija

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in zone din Transilvania pe durata orelor urmatoare. Astfel, pana la ora 14:00, in.

Business report: Dacia ncepe anul cu pedala de acceleratie la podea; Unul dintre cei mai importanti investitori americani n Rusia a fost retinut la Moscova; Clujul are cele mai multe proiecte de retail n constructie, dupa Bucuresti

Miza unei piete de miliarde, gestionata prin ordinele ANAF. Doua ordine ale presedintelui ANAF emise in 2018 provoaca distorsiuni grave in lantul de comercializare al produselor petroliere. Europa trebuie sa mai aloce 100 de miliarde dolari pentru aparare. Tarile europene trebuie sa cheltuiasca peste 100 de miliarde de dolari suplimentare in domeniul apararii pentru a-si respecta angajamentul fata de SUA si NATO.

eMAG reduceri. 3 televizoare sub 700 de lei in Stock Busters, cele mai tari oferte din februarie

EMAG reduceri televizoare Stock Busters. Emag. ro a dat startul campaniei de reduceri Stock Busters, care are loc in perioada 19-21 februarie, si care vine cu reduceri uimitoare la numeroase televizoare.

Raport: NATO se confrunta cu una dintre cele mai grave crize. Una dintre cele mai dificile probleme este chiar presedintele Trump

Alianta Nord-Atlantica se confrunta cu una dintre cele mai grave crize din ultimele sapte decenii, fiind afectata de o serie de provocari, inclusiv interne, dintre care cea mai mare este lipsa unei conduceri puternice si principiale din partea SUA, arata un raport elaborat de experti in securitate, potrivit Mediafax.

Cele mai cinice executii din Transilvania medievala: turcii decapitati dupa ce au sapat 15 ani in stanca, secuiul incoronat cu un fier inrosit

Cateva personaje istorice faimoase din trecutul romanilor au fost victime ale unor executii sadice, pline de cinism.

A murit barbatul care a oferit cel mai faimos sarut din istorie. Povestea lui George Mendonsa

Barbatul care apare intr-una dintre cele mai cunoscute fotografii din toate timpurile,cea in care un marinar saruta o asistenta medicala, in Times Square, a murit. George Mendonsa avea 95 de ani.

Structura fortei de munca din Romnia: Cele mai multe noi locuri de munca, n comert si IT

Anul trecut, numarul de contracte de munca cu norma intreaga din Romania a crescut cu peste 4%. Domeniile cu cea mai mare crestere a numarului de angajati au fost cele din zona de transport-logistica, iar cele mai multe locuri de munca nou create au fost in sectorul comertului si IT, potrivit Patronatul Investitorilor Autohtoni.

Cele mai wow aparitii Street Style la London Fashion Week

Modelele, fashion blogerii, influencerii, fashion editorii ori stilistii de renume international au atras toate privirile pe strazile Londrei, cu ocazia London Fashion Week, gratie tinutelor care mai de care mai interesante! Iata-le aici pe cele mai wow dintre ele! .

Studiu: in ce domenii se fac cele mai multe concedieri

Un studiu realizat de Patronatul Investitorilor Autohtoni PIAROM) la nivelul economiei nationale arata ca numai 15,34% din totalul contractelor de munca pentru norma intreaga CIM) au salariul brut peste 4. 500 lei, in timp ce 39,20% abia luau salariul minim pe economie. Studiul arata si care sunt domeniile in care se fac cele mai multe angajari, dar si cele mai multe concedieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )