Libnet.ro
UNICEF

00:07

CNA a facut un control la Telekom, iar canalul cu sigla OTV a incetat emisia

Adevărul Adevărul,
CNA a facut un control la Telekom, iar canalul cu sigla OTV a incetat emisia

Canalul care promova sigla fostei televiziuni OTV si care a aparut marti in grila platformei de satelit Telekom TV si-a incetat emisia, in contextul in care Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), a trimis o echipa de control la compania Telekom. continuă pe Adevărul

Canalul cu sigla OTV a incetat emisia pe platforma Telekom TV. CNA a facut un control la compania de comunicatii, care spune ca au fost teste pentru servicii de uplink

Canalul care promova sigla fostei televiziuni OTV si care a aparut marti in grila platformei de satelit Telekom TV si-a incetat emisia, in contextul in care Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), a trimis o echipa de control la compania Telekom, potrivit Mediafax. Agentia o citeaza pe sefa CNA mentionand ca Telekom a facut probe tehnice si ca dintr-o eroare nu s-au asigurat ca nu puteau sa le faca legal. Pe de alta parte, fara sa mentioneze existenta unei erori, Telekom a anuntat la randul sau intr-o declaratie de presa ca au fost facute teste pentru furnizarea de servicii de uplink oferite OTV SRL. O firma cu acest nume a fost infiintata anul trecut, in Italia, de Dan Diaconescu, realizatorul TV-candidat la presedintie care si-a anuntat recent sprijinul pentru Victor Ponta in actualele alegeri.

Canalul cu sigla OTV a incetat emisia pe platforma Telekom TV. CNA a facut un control la Telekom

Canalul care promova sigla fostei televiziuni OTV si care a aparut marti in grila platformei de satelit Telekom TV si-a incetat emisia, in contextul in care Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), a trimis o echipa de control la compania Telekom, potrivit Mediafax.

UPDATE. OTV emite DIN NOU la doar cateva zile dupa ce Dan Diaconescu a anuntat ca ii da voturile lui Ponta in turul II. Canalul cu sigla OTV a incetat emisia pe platforma Telekom TV

Consiliul National al Audiovizualului a retras licenta televiziunii OTV pe 22 ianuarie 2013, in conformitate cu legislatia audiovizualului, pentru neplata unor amenzi mai vechi. OTV a primit amenzi in valoare de 1,17 milioane de lei de la Consiliul National al Audiovizualului, incepand din anul 2009 si pana pe 28 martie 2012, cand televiziunea lui Dan Diaconescu a intrat in insolventa. Televiziunea nu a facut dovada achitarii lor, fapt pentru care CNA i-a retras licenta.

Un canal cu sigla OTV a inceput sa emita pe platforma de satelit Telekom TV

Un canal care promoveaza sigla fostei televiziuni OTV, a carei licenta audiovizuala a fost retrasa pe 22 ianuarie 2013 de Consiliul National al Audiovizualului CNA), a inceput sa emita pe platforma de satelit Telekom TV, fara insa a difuza programe, relateaza Mediafax.

Un canal cu sigla OTV a inceput sa emita pe platforma de satelit Telekom TV

Un canal care promoveaza sigla fostei televiziuni OTV, a carei licenta audiovizuala a fost retrasa pe 22 ianuarie 2013 de Consiliul National al Audiovizualului CNA), a inceput sa emita pe platforma de satelit Telekom TV, fara insa a difuza programe.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2331 seconds )