Libnet.ro
UNICEF

11:46

UPDATE. OTV emite DIN NOU la doar cateva zile dupa ce Dan Diaconescu a anuntat ca ii da voturile lui Ponta in turul II. Canalul cu sigla OTV a incetat emisia pe platforma Telekom TV

România Liberă România Liberă,
UPDATE. OTV emite DIN NOU la doar cateva zile dupa ce Dan Diaconescu a anuntat ca ii da voturile lui Ponta in turul II. Canalul cu sigla OTV a incetat emisia pe platforma Telekom TV

Consiliul National al Audiovizualului a retras licenta televiziunii OTV pe 22 ianuarie 2013, in conformitate cu legislatia audiovizualului, pentru neplata unor amenzi mai vechi. OTV a primit amenzi in valoare de 1,17 milioane de lei de la Consiliul National al Audiovizualului, incepand din anul 2009 si pana pe 28 martie 2012, cand televiziunea lui Dan Diaconescu a intrat in insolventa. Televiziunea nu a facut dovada achitarii lor, fapt pentru care CNA i-a retras licenta. continuă pe România Liberă

SURSE: OTV emite DIN NOU la doar cateva zile dupa ce Dan Diaconescu a anuntat ca ii da voturile lui Ponta in turul II

Consiliul National al Audiovizualului a retras licenta televiziunii OTV pe 22 ianuarie 2013, in conformitate cu legislatia audiovizualului, pentru neplata unor amenzi mai vechi. OTV a primit amenzi in valoare de 1,17 milioane de lei de la Consiliul National al Audiovizualului, incepand din anul 2009 si pana pe 28 martie 2012, cand televiziunea lui Dan Diaconescu a intrat in insolventa. Televiziunea nu a facut dovada achitarii lor, fapt pentru care CNA i-a retras licenta.

Dramele generatiei singur acasa: in doar doua zile s-au sinucis doi adolescenti din judetul Vaslui, cu parinti plecati in strainatate

Un adolescent de 14 ani, din Puscasi s-a sinucis in noaptea de duminica spre luni, de teama ca ar putea fi anchetat de Politie. Tragedia vine la doar doua zile dupa ce la Garceni o fata de 14 ani si-a pus capat zilelor.

A recidivat! Beyonce, din nou prea lucrata in Photoshop

Beyonce a recidivat si a apelat din nou la Photoshop! Ultimele ei fotografii postate pe siteul sau oficial au atras din nou atentia, dar si criticile internautilor.

Provocatoare! Kim Kardashian, din nou goala. Uite ce posterior are!

A incercat din nou sa iasa in evidenta si a reusit, dar nu neaparat in sensul bun al cuvantului. Kim Kardashian si-a expus posteriorul, de data aceasta nud.

REVISTA PRESEI: BEC ii da peste nas, din nou, lui MAE

Adevarul scrie ca BEC ii da peste nas, din nou, lui MAE. Capital anunta ca secretul bancar si off shore-urile ar putea fi in agonie. Evenimentul Zilei arata ca Ponta si Iohannis au facut greseli copioase in cea de-a doua dezbatere. Wall-Street prezinta antreprenorul anului, romanul care exporta tehnologie in SUA. Hotnews vorbeste despre temele pe care au insistat cei doi candidati la prezidentiale in a doua dezbatere. Iar ProSport scrie ca Rusescu este obligat sa poarte o masca tip Zorro cat timp va mai juca fotbal.

Ciurel: Complexul Oltenia functioneaza, din nou, dupa cum bate vantul

Complexul Energetic Oltenia, producator de energie pe baza de lignit, functioneaza, din nou, dupa cum bate vantul, ne-a declarat, ieri, directorul general al companiei, Laurentiu Ciurel.

Titlurile de stat pentru despagubirea deponentilor CEC, suplimentate din nou

Valoarea titlurilor de stat pentru despagubirea celor care au depus bani la CEC in vederea achizitionarii de autoturisme a fost suplimentata din nou, in urma unui Ordin dat de ministrul bugetului Darius Valcov.

BCR a redus, din nou, prognoza de crestere economica a Romaniei

Analistii Bancii Comerciale Romane au redus, din nou, estimarile privind cresterea economica Romaniei in anul 2015, pe fondul unor posibile cresteri de taxe si a investitiilor reduse. Astfel, estimarea de crestere economica pentru anul viitor a fost revizuita la numai 2,2% fata de 3% anterior, conform unei note publicate luni de banca.

S-a saturat sa fie luata in ras si a slabit 21 kg in doar 20 de zile! Transformarea incredibila a acestei femei

Cercetatorii unui institut european de nutritie au reusit sa descopere ingredientul capabil sa permita scaderea in greutate in mod definitiv. Unul dintre cele mai bune rezultate a fost cel al Anei-Maria care a slabit 21 kg in doar 20 zile. Datorita ei, aceasta metoda a primit numele 2120 si este cunoscuta peste tot in Europa sub numele DIETA 2120.

Cum spun brazilience adio kilogramelor. Afla totul despre dieta braziliana sau cum sa slabesti 3 kg in doar 5 zile!

Direct de pe plajele din Brazilia secretul pentru a pierde 3 kg in 5 zile! In sfarsit descoperirea pe care cercetatorii stiintifici o asteptau de mult.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )