Libnet.ro
UNICEF

23:00

CNA: O singura amenda de 10.000 de lei pentru mai multe abateri la Romania TV, fara nicio legatura intre ele

Hotnews Hotnews,
 CNA: O singura amenda de 10.000 de lei pentru mai multe abateri la Romania TV, fara nicio legatura intre ele

CNA amendat postul Romania TV cu 10. 000 de lei pentru trei abateri luate la pachet, desi nu aveau nicio legatura intre ele: mai multe burtiere, pentru felul cum a acoperit un scandal, pen tru ca a relatat despre superluna care anunta marele cutremur si pentru ca a prezentat in ipostaze indecente foste asistente TV suspectate de prostitutie, scrie Paginademedia. ro. Potrivit sursei citate, situatia e relevanta pentru modul cum poti sa treci de zece ori pe rosu, dar sa iei o singura amenda, cand vine vorba de CNA. continuă pe Hotnews

Alerta de la hidrologi! Cod galben de inundatii pentru mai multe zone din tara

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pentru mai multe zone din tara. Ca urmare a precipitatiilor prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe.

Romania TV a primit o amenda de 10.000 de lei pentru trei nereguli: burtiere gresite, superluna care anunta marele cutremur si imagini indecente

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a aplicat o amenda de 10. 000 de lei pentru postul Romania TV, gasit vinovat de trei nereguli.

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca au fost suplimentate pentru mai multe categorii

Biletele pentru concertul pe care formatia britanica Depeche Mode il va sustine, pe 23 iulie, la Cluj-Napoca au fost suplimentate pentru mai multe categorii.

PRAPAD iN JUMATATE DE TARA! COD GALBEN de INUNDATII pe mai multe rauri (FOTO)

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare cod galben pentru mai multe rauri din tara Vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe.

Furtuni in mai multe zone ale tarii. Care sunt zonele vizate si cat dureaza urgiile

INMH a emis cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii. Va ploua puternic, vor fi descarcari electrice, intensificari ale vantului si pe alocuri, va cadea grindina.

Hidroelectrica a trimis corpul de control la filiala Hidroserv, unde a gasit mai multe nereguli

ACTUALIZARE 13:42 Ovidiu Agliceru: Hidroelectrica a incheiat primul trimestru cu un profit brut istoric, de 482 milioane lei Producatorul de energie Hidroelectrica a incheiat primul trimestru cu un profit brut de 482 milioane lei, cel mai mare castig trimestrial obtinut pana acum de companie, cu 100 milioane lei mai mare fata de perioada similara a anului trecut, a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, directorul general al companiei, Ovidiu Agliceru. ----------- Corpul de control al Hidroelectrica, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, a finalizat in aceasta saptamana raportul in urma controlului efectuat cu privire la mai multe nereguli la Hidroserv, filiala sa de mentenanta, unde a fost in inspectie la solicitarea fostului administrator special, a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, directorul general al Hidroelectrica, Ovidiu Agliceru.

Politistii au confiscat peste 600 de kilograme de peste si mai multe materiale de pescuit in valoare totala de peste 25.000 de lei

Politistii serviciului de Politie Delta Dunarii au confiscat, la sfarsitul lunii aprilie, peste 600 de kilograme de peste si mai multe materiale de pescuit, in valoare totala de peste 25. 000 de lei, in urma unor controale pentru combaterea pescuitului.

In cautarea sutei de mii de noi joburi. Cele mai multe contracte de munca noi s-au incheiat in constructii, transporturi de marfa si servicii de paza.

Guvernul PSD- ALDE se apropie de cifra de 100. 000 noi locuri de munca, anunta in urma cu circa o saptamana ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. HotNews a solicitat Ministerului detalii cu privire la tipul activitatilor economice in care s-au creat aceste locuri de munca precum si amanunte legate de numarul contractelor pe perioada determinata/nedeterminata samd. Uitandu-ne peste cifrele transmise de Ministerul Muncii, vedem desigur si locuri de munca noi, dar probabil si multe joburi numarate ca fiind noi, desi ele reprezinta locuri de munca care existau, dar acum au fost aduse in legalitate, ceea ce pentru economie e un castig. Si spunem asta intrucat primele trei sectoare din economie care au generat cele mai multe contracte noi sunt si printre cele cu risc de evaziune ridicat: constructii,transporturi de marfa si activitati de protectie si paza.

De 9 Mai pe mai multe strazi din Chisinau va fi sistata circulatia rutiera

Pe mai multe strazi din Capitala marti, 9 mai, va fi sistata circulatia rutiera in legatura cu evenimentele dedicate Zilei Europei si Zilei Victoriei. Pentru asigurarea ordinii publice la masurile din toata tara vor mobilizati in jur de trei mii de politisti. Anuntul a fost facut de catre seful Inspectoratului National de Patrulare, Livii Baziuc, in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

Mai multe faleze din Eforie s-au surpat din cauza precipitatiilor si a eroziunii! Ce masuri au luat autoritatile locale

Mai multe faleze din Eforie sunt afectate de alunecari de teren din cauza precipitatiilor si a eroziunii, Primaria cerand urgent alocarea de resurse tehnice, umane si financiare pentru demararea unor lucrari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )