Libnet.ro
UNICEF

00:07

CNA-ul din Marea Britanie: Investigam ancheta difuzata de Sky News despre presupusi traficanti de arme in Romania

Adevărul Adevărul,
CNA-ul din Marea Britanie: Investigam ancheta difuzata de Sky News despre presupusi traficanti de arme in Romania

Ofcom, institutia de reglementare a audiovizualului in Marea Britanie, a transmis, luni, Agentiei de presa News. ro, ca a demarat investigatia in cazul anchetei pe care postul britanic Sky News a difuzat-o pe 7 august privind presupusi traficanti de arme din Romania. continuă pe Adevărul

Institutia de reglementare a audiovizualului din Marea Britanie a demarat o ancheta, in cazul reportajului difuzat de Sky News

Institutia de reglementare a audiovizualului din Marea Britanie a demarat investigatia in cazul reportajului difuzat de postul britanic Sky News, in 7 august, privind presupusul trafic de arme din Romania, au declarat reprezentantii OFCOM.

O femeie din Marea Britanie a primit in casa un refugiat de 12 ani. Ce a urmat este ireal si a ajuns pe prima pagina a ziarelor din intreaga lume

O femeie din Marea Britanie cu suflet mare a primit in casa ei un refugiat sirian, pe care il gasise pe strazi. Jamal s-a recomandat ca fiind un copil de 12 ani, care si-a pierdut ambii.

M-am simtit ingrozitor cand m-au dat jos cu forta. Tanara din Marea Britanie, umilita intr-un montagne russe din cauza sanilor prea mari (FOTO)

Moment stanjenitor pentru o tanara din Marea Britanie. Aceasta nu a putut sa se distreze intr-un parc de distractii din cauza sanilor prea mari. Mai exact, tanara de 22 de ani a vru.

Exodul bancilor din Marea Britanie va incepe in acest an

Exodul bancilor din Marea Britanie va incepe inainte de sfarsitul anului, cu luni de zile inainte de inceperea negocierilor oficiale de iesire a tarii din Uniunea Europeana, Londra urmand sa piarda probabil accesul la piata unica, potrivit directorului general al Asociatiei Bancherilor Britanici, Anthony Browne, transmite Bloomberg.

Programul verde din Marea Britanie, alt lucru de mantuiala

Biroul National de Audit din Marea Britanie NAO) este o institutie independenta care urmareste modul in care sunt cheltuiti banii publici si raporteaza rezultatele Parlamentului.

Mark Garnier: Bancile din Marea Britanie trebuie sa aiba acces la piata unica dupa Brexit

Marea Britanie trebuie sa gaseasca un mecanism prin care bancile cu sediul in Regatul Unit sa aiba acces la piata unica a Uniunii Europene, dupa Brexit, a afirmat ieri Mark Garnier, subsecretar de stat in Ministerul Comertului, transmite Reuters.

Usatii: Plahotniuc a organizat o banda de killeri care se ocupa de asasinate pe teritoriul UE. Marea Britanie ar putea elibera mandat de arestare pe numele lui

Presedintele Partidului Nostru, Renato Usatii, a declarat duminica, 23 octombrie, la intalnirea cu diaspora moldoveneasca de la Moscova, ca in curand pe numele lui Vlad Plahotniuc ar putea fi eliberat un mandat de arestare de catre autoritatile din Marea Britanie. Democratul ar fi vizat intr-un dosar penal de creare a unei organizatii internationale de ucigasi, care ar fi comis mai multe asasinate pe teritoriul UE.

Situatie SOCANTA in Marea Britanie. O mama adoptiva a aflat dupa mai mult timp ca baiatul refugiat in varsta de 12 ani pe care il ingrijea avea, de fapt, 21 de ani si era posibil terorist (VIDEO)

O femeie de buna credinta din Marea Britanie a decis sa faca o fapta buna, deschizand usa casei sale unui copil din Afganistan care fugise de groaza razboiului dupa ce isi pierduse.

CNA-ul britanic va analiza reportajul de la SkyNews despre presupusul trafic de arme din Romania

CNA-ul britanic a decis sa analizeze reportajul de la SkyNews despre presupusul trafic de arme din Romania. Institutia a primit 190 de plangeri in legatura cu acest controversat caz, informeaza B1.

200 de minori proveniti din Jungla de la Calais au fost primiti in Marea Britanie

Marea Britanie a primit saptamana aceasta circa 200 de copii neinsotiti proveniti din tabara de migranti cunoscuta sub numele de Jungla de la Calais, in nordul Frantei, dintre care mai mult de un sfert aflati in situatie de vulnerabilitate, a declarat duminica Pierre Henry, directorul general al asociatiei France Terre dAsile, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )