Libnet.ro
UNICEF

15:30

CNADNR: 34 trenuri au fost anulate si 22 drumuri, inchise din cauza viscolului

B1 B1,
CNADNR: 34 trenuri au fost anulate si 22 drumuri, inchise din cauza viscolului

Florea Dascalu, consilier director CNADNR, a declarat pentru B1 TV ca 22 de drumuri au fost inchise din cauza viscolului. Totodata, acesta a precizat ca 34 de trenuri au fost anulate. De asemenea, Dascalu a precizat. continuă pe B1

Ministrul Transporturilor: 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii

Un numar de 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii, a anuntat sambata, in cadrul comandamentului de iarna de la Ministerul Afacerilor Interne, ministrul Transporturilor Ramona.

Comandament de iarna: Ponta: e inconstienta sa pleci pe vremea asta. ...

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata seara, in cadrul comandamentului de iarna ca toata lumea este pregatita si ii roaga pe oameni sa nu plece de acasa. Localitati fara curent. 71 de sate 154 de persoane evacuate dupa ce au fost blocate in trafic, in masini Citeste si: Localitati ramase fara curent electric din cauza viscolului si zapezii 27 de persoane salvate din mijloacele de transport 34 de persoane salvate 34 de trenuri anulate 22 de drumuri inchise Patru porturi maritime si .

UPDATE. Drumuri iNCHISE, trenuri iNTARZIATE si curse aeriene ANULATE din cauza vremii

UPDATE 11:15 - Conform centrului Infotrafic, exista sase drumuri inchise in acest moment, in Romania. Sunt sase drumuri nationale inchise in tara. Astfel, vorbim despre DN22, DN2C, DN2B toate.

Zapada viscolita afecteaza traficul feroviar: mai multe trenuri de calatori au fost anulate

Trei trenuri de calatori care circulau intre Bucuresti Obor si Constanta, respectiv intre Bucuresti Obor si Fetesti, au fost anulate, din cauza viscolului, fiind introduse totodata limitari de viteza de 50 km/h pe unele sectoare de cale ferata,.

Aeroportul Otopeni sub viscol: mai multe zboruri au fost anulate sau amanate

Mai multe zboruri de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti AIHCB) din Otopeni au fost anulate sau amanate, intarzierile fiind si de peste 45 de minute, potrivit site-ului aeroportului.

Situatia se complica la Olt: zece drumuri inchise de zapada

Dupa ce, dimineata, o situatie a Inspectoratului pentru Situatii de Urtenta Matei Basarab Olt releva ca trei tronsoane de drum judetean erau inchise din cauza zapezii depuse in timpul noptii, iata ca situatia se agraveaza. Potrivit ultimei situatii a autoritatilor cu atributii in domeniul deszapezirii de la ora 16. 00, nu mai putin de zece segmente de drum judetean erau inchise din cauza ninsorii abundente.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )